REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudarydami pirkinių sąrašą galite išvengti impulsyvaus pirkimo ir pasidavimo alkio jausmui. Žinoma, ir sutaupyti. Vis dėlto yra prekių, dėl kurių reikia dukart pagalvoti prieš dedant jas į pirkinių krepšelį. „Business Insider“ skelbia prekes, kurių kaina yra per didelė.

REKLAMA
REKLAMA

Vanduo buteliukuose. Šis produktas parduotuvėse yra labiausiai vertinamas ir patogus. Visgi pagaminti plastinkinius buteliukus ir į juos išpilstyti vandenį kainuoja žymiai daugiau nei pats produktas. Specialistai pataria namuose įsirengti vandens filtrą ir atsisakyti šio pirkinio parduotuvėse taip taupant pinigus.

REKLAMA

Firminiai prieskoniai. Šis produktas greičiausiai visose pakuotėse bus vienodas, tačiau skirsis tik juos tiekiančios bendrovės pavadinimas. Geriau rinktis sveriamus prieskonius, tai pravers, jei gaminate išskirtinį patiekalą ir dar ilgai nenaudosite šių prieskonių. Taip pat patartina užsiauginti savų prieskonių, nes taip galėsite pasirinkti šviežius ir mėgstamiausius pagardus.

Specialūs namų apyvokos daiktai. Kartais žmonės prekybos centruose perka lemputes, kanceliarines prekes ir galvoja, kad sutaupys laiko bei kuro, nes nereikės daryti papildomo sustojimo specializuotoje parduotuvėje. Vis dėlto specializuotose parduotuvėse šios prekės būna net iki 60 proc. pigesnės.

REKLAMA
REKLAMA

Firminiai dribsniai. Neįtikėtina, tačiau labiausiai savo verte piniginę patuština būtent šiš pirkinys. Kad pusryčiai netaptų brangiu malonumu, pusryčiams rinkites prekybos centro ženklais pažymėtus produktus arba sveriamus dribsnius.

Pjaustyti produktai. Kartais manoma, kad bus sutaupyta laiko, jei pirksime pajaustytus produktus, tačiau šis „laiko taupytojas“ yra pernelyg brangus. Jei neskubate ruošti vakarienės, imkites skustuko, peilio ir sutaupykite pinigų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų