REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarp gausybės Jungtinių Amerikos Valstijų automobilių perdirbimo kompanijų „Hennessey Perfomance“ yra išskirtinė – ši kompanija ne tik užsiima rimtu techninės dalies perdirbimu, bet ir registruota kaip atskiras automobilių gamintojas. Šio gamintojo modelių linijoje yra net ir visiškai savos konstrukcijos ekstremalus superautomobilis „Hennessey Venom GT“. Tad ekstremalus, maksimalistinis požiūris perdirbant automobilius šiai kompanijai nesvetimas. Taigi, kai „Hennessey Performance“ vyrukams į rankas pakliuvo naujasis „Chevrolet Corvette“, variklio galia išaugo net iki 1000 a.g.

REKLAMA
REKLAMA

Amerikiečių tiuningo specialistai 6,2 litro darbo tūrio V8 aprūpino dviem turbokompresoriais, kaltiniais stūmokliais, naujomis maitinimo ir dujų išmetimo sistemomis, o taip pat patobulino kuro tiekimo ir aušinimo sistemas. Be to automobilyje sumontuotas mažo pasipriešinimo sportinis oro filtras ir nerūdijančio plieno išmetimo sistema. Rezultatas – 1000 a.g.

REKLAMA

Amerikiečiai neapsiribojo tik varikliu. Automobilis gavo karbono-keramikos „Brembo“ stabdžius, reguliuojamą „Penske“ pakabą ir anglies pluošto spoilerių komplektą. Šis perdirbimų paketas tikrai nepigus – 67 950 JAV „žaliųjų“. Tai daugiau, nei kainuoja pats automobilis (51 995 JAV dolerių). Be to taip perdirbto automobilio garantija irgi kukloka – 1 metai, arba 12 tūkst. mylių (19 308 km).

Suprasdami, kad tokį perdirbimo paketą galės sau leisti tik turtingi „Corvette“ mėgėjai, „Hennessey“ pasiūlys ir tris pigesenes perdirbimo pakopas – 600, 700 ir 800 a.g. Na, bet kiekvieno perdirbtų automobilių mėgėjo siekiamybė vis viena turėtų būti pati galingiausia versija. Sutikite, 1000 a.g. tai jau tikrai šis tas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų