REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Medikai ne tik operuoja sunkius ligonius, kuriems būtinos operacijos, bet ir atlieka procedūras per kurias pašalina įvairius, atrodytų, keistus objektus iš žmonių organizmo, rašo mirror.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo spragėsių, įstrigusių ausyje, iki lempučių pilve. Pacientai taip suteikia papildomo darbo daktarams.

REKLAMA

Medikai vienoje ligoninėje turėjo pašalinti gumines pirštines ir žirkles iš pacientų pilvų. Kad ir kaip atrodytų keista, chirurgams net teko pašalinti skustuvo peiliukus ir dezodoranto buteliuką iš pacientų užpakalių.

Daktaras Benas Mearnsas sako, kad dažnai yra klausiama pacientų kaip tokie keisti dalykai patenka į jų organizmą. Juk sunkiai įsivaizduojama, kad buteliukas galėtų netyčia patekti į žmogaus vidų. Tačiau tik kai kurie atskleidžia tikrąsias istorijos detales.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei kalbėtume apie dezodoranto atvejį, tai, jei daktarai nebūtų jo matę, galbūt reikėtų pasitelkti teleskopą ieškant jo žmogaus organizme“, - ironizavo daktaras.

Per trejus metus Rytų Sario ligoninėje medikams teko pašalinti įvairius daiktus: vaikiškų žaidimų kaladėles, rankų plovimo želę, plastikinį šiaudelį, bateriją, gabalą pyrago, monetą, skustuvą ir dirbtinius dantis iš žmonių gerklės.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų