REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai daroma atsižvelgiant į tai, kad Joninės šiemet sutampa su ilguoju savaitgaliu, kurio metu, palyginti su įprastomis poilsio dienomis, paprastai padaroma gerokai daugiau nusikalstamų veikų ar kitų teisės pažeidimų, pranešė Policijos departamentas.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėsaugininkai intensyviai prižiūrės viešąją tvarką, rūpinsis eismo saugumu, sieks užkardyti galimus teisės pažeidimus. Stiprinamas viešasis ir neviešasis patruliavimas žmonių susibūrimo, šventinių renginių organizavimo vietose. Policija teigia nebūsianti pakanti neblaiviems, apsvaigusiems ar agresyviai nusiteikusiems žmonėms, principingai reaguos į teisėtvarkos pažeidimus.

REKLAMA

Didelį dėmesį policijos pareigūnai sutelks nepilnamečių elgesiui, stebės, kad asmenims, nesulaukusiems nustatyto amžiaus, nebūtų parduodami, nuperkami ar kitaip perduodami alkoholio ar tabako gaminiai.

Ilgąjį savaitgalį didelis dėmesys bus skiriamas eismo saugumui keliuose, ypač magistraliniuose, užtikrinti. Birželio 21-24 dienomis vairuotojų blaivumas, apsvaigimas nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų bus intensyviai tikrinamas ne tik keliuose, bet ir prie barų, kavinių, visą parą dirbančių prekybos vietų, šventinių renginių, masinių žmonių susibūrimo vietų.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalį išvykstantiems iš namų patariama pasirūpinti savo turto saugumu, nepamiršti užrakinti namų durų, įjungti apsaugos priemonių, paprašyti kaimynų, kad prižiūrėtų būstą.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų