REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį įvairiose pasaulio šalyse sužaistos septynerios tarpvalstybinės kontrolinės futbolo rungtynės. JAV vykusiose rungtynėse pasaulio ir Europos čempionė Ispanijos rinktinė 2:0 (0:0) nugalėjo Airijos futbolininkus. Po įvartį nugalėtojams antrajame kėlinyje pelnė Roberto Soldado (69 min.) ir Juanas Mata (88 min.).

REKLAMA
REKLAMA

Senojo žemyno vicečempionė Italijos rinktinė Brazilijoje susitikimą su Haičio ekipa nelauktai baigė lygiosiomis 2:2 (1:0).

REKLAMA

Po tikslių Emanueles Giaccherinio (1 min.) ir Claudio Marchisio (75 min.) smūgių italai pirmavo 2:0, tačiau susitikimo pabaigoje Olrishas Saurelas (85 min. iš 11 m baudinio) sušvelnino skirtumą, o jau per teisėjo kompensuotą laiką rezultatą pavyko išlyginti Jeanui Peguero.

Pergalę antradienį iškovojo ir Kinijoje viešintys planetos vicečempionai Olandijos futbolininkai, 2:0 (1:0) nugalėję šios šalies rinktinę. Po įvartį į šeimininkų vartus įmušė Robinas van Persie's (11 mn. iš 11 m baudinio) ir Wesley's Sneijderas (66 min.).

REKLAMA
REKLAMA

Kontrolines rungtynes žaidė ir kaimynė Estijos vienuolikė, Taline susitikimą su Kirgizijos ekipa baigusi lygiosiomis 1:1 (1:0). Pirmojo kėlinio pabaigoje Sanderis Puris (45+2 min.) išvedė šeimininkus į priekį, o antrajame kėlinyje rezultatą išlygino Vadimas Charčenka (67 min.).

Kitų antradienio rungtynių rezultatai:

Norvegija - Makedonija 2:0 (1:0)

Kataras - Šiaurės Korėja 0:0

Gvatemala - Belizas 0:0

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų