REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Minske (Baltarusija) vykstančio jubiliejinio, 40-ojo Europos bokso čempionato aštuntfinalyje, Lietuvos rinktinės narys Gytis Vaitkus (60 kg.) rezultatu 0:3 nusileido olimpiečiui Pavlo Iščenko iš Ukrainos ir baigė savo pasirodymą varžybose.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinė Lietuvos viltis čempionate, Evaldas Petrauskas, trečiadienį ketvirtfinalyje dėl medalio surems pirštines su Prancūzijos atstovu Abdelmaliku Ladjaliu.

REKLAMA

Prieš tai aštuntfinalyje, Londono olimpiados prizininkas jau antrame raunde techniniu nokautu sutriuškino čeką Zdeneką Chladeką.

"Prancūzas aukštas, mušantis iš toli, žūtbūt stengsis neprisileisti Evaldo į artimą kovą. Tai jokia naujiena mums, jei atvirai, dauguma mūsų oponentų tokie, tad žinome ką daryti. Esame parengę gerą kovos planą ir tikiu, kad viskas klostysis taip, kaip esame numatę“, - sakė Lietuvos bokso rinktinės treneris Vladimiras Bajevas.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek ankščiau iš čempionato jau pasitraukė Eimantas Stanionis (69 kg.), Vladimiras Milevskis (81 kg.) ir Eugenijus Tutkus (91 kg.)

Po Nepriklausomybės atkūrimo Lietuvos boksininkai Europos čempionatuose iškovojo penkis medalius - čempionu tapo Vitalijus Karpačiauskas (1993 m. Turkijoje), sidabru pasipuošė Ivanas Stapovičius (1998 m. Baltarusijoje), o bronzos medalius iškovojo Darius Jasevičius (2000 m. Suomijoje), Rolandas Jasevičius ir Jaroslavas Jakšto (abu 2004 m. Kroatijoje).

Europos vyrų bokso čempionate, kuris baigsis birželio 9 dieną, dalyvauja 216 atletų iš 37 šalių. Boksininkai rungiasi dešimtyje svorio kategorijų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų