REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais sunku suprasti, kodėl kai kurios moterys taip smarkiai traukia dėmesį – pažvelgus į jas nebūtų galima pasakyti, kad jos gražuolės, kad yra labai išsilavinusios ar turi išskirtinį humoro jausmą, tačiau jos įdomios ir žavios, nes... labai pasitiki savimi. Kaip to išmokti?

REKLAMA
REKLAMA

Apranga

Gražūs, figūrai tinkantys drabužiai padeda labiau pasitikėti savimi. Apranga anaiptol neprivalo būti rėksminga. Mergina, kuri gerai jaučiasi ir drąsiai žengia avėdama paprastus lygiapadžius batelius bei mūvėdama dailius džinsus, atrodys žymiai žaviau ir jausis daug geriau, nei kankindama save aukštakulniais ar vis tempdama žemyn trumputę suknelę. Tereikia atrasti stilių, kuris jums padeda gerai jaustis.

REKLAMA

Šypsena

Laimingi ir besišypsantys žmonės traukia aplinkinių dėmesį, tad stenkitės į gyvenimą žiūrėti lengviau ir pozityviau. Kiekvieną rytą būtinai sau nusišypsokite – įrodyta, kad net nenatūrali šypsena skatina laimės hormonų išsiskyrimą.

Pagalba

Egzistuoja teisingas pasakymas, kad duodantiesiems viskas grįžta dvigubai, tad nelaukite ir pakvieskite naują darbuotoją kartu papietauti, užleiskite vietą viešajame transporte, dalyvaukite neatlygintoje veikloje. Geri darbai padeda formuoti pozityvesnį pasaulio suvokimą, sutiksite daug šviesių žmonių, kurie padės jums geriau pasijausti ir įkvėps pasitikėjimo savimi.

REKLAMA
REKLAMA

Iššūkiai

Iškelkite sau svarbų ir sunkų, tačiau įgyvendinamą tikslą ir neapsiribokite tais, kuriuos sau keliate kasmet – numesti 5 kg, atsisakyti kavos ar cigarečių. Dalyvaukite maratone ar pėsčiųjų žygyje, kopkite į kalnus, mokykitės naujų dalykų – įveikusi save suprasite, kad nieko nėra neįmanomo, į gyvenimą žvelgsite drąsiau ir eisite pakelta galva.

Švęsite pergales

Kuklumas yra dorybė, tačiau pasitikėjimas savimi ir meilė sau yra lygiai tokie pat svarbūs. Nebijokite pasidalyti savo laimėjimais, jeigu jus paaukštino darbe – pasikvieskite kelis draugus ir išgerkite šampano. Jeigu įveikėte maratoną, džiaugsmu pasidalinkite su kitais. Žinoma, bus tokių, kurie pavydės ir apkalbės, tačiau dauguma džiaugsis kartu, didžiuosis jumis ir dar labiau paskatins eiti į priekį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų