REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Socialdemokratų lyderis Algirdas Butkevičius prezidentei Daliai Grybauskaitei pirmadienį pateikė Evaldo Gusto kandidatūrą į ūkio ministrus.

REKLAMA
REKLAMA

 

Tai BNS pirmadienį popiet patvirtino Prezidentūra. Šalies vadovė kandidatą į ūkio ministrus priims antradienio rytą.

REKLAMA

"Yra socdemų pasirinkimas, ir pristačiau šiandien šitą kandidatūrą, E.Gustą, jau šiandien pateikta šita kandidatūra, nes aš kiekvieną pirmadienį ryte turiu pasitarimą (su prezidente - red.)", - anksčiau pirmadienį Seime žurnalistams sakė A.Butkevičius.

Iki praėjusio penktadienio socialdemokratas E.Gustas dirbo Vidaus reikalų ministerijos kancleriu.

Elektroninės technikos inžinierius ir viešojo administravimo magistras 54 metų E.Gustas yra dirbęs Kauno "Elektros" gamykloje, fizikos mokytoju, įmonėse "Kapitalinė statyba", "Hastile", "Mileta", Kauno savivaldybės tarybos sekretoriumi, Lietuvos banko Kauno skyriuje, nuo 2003 metų jis buvo vidaus reikalų viceministras ir ministerijos valstybės sekretorius, o no 2009 metų liepos 1 dienos – kancleris.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį prezidentė Dalia Grybauskaitė pasirašė dekretą dėl socialdemokratės Birutės Vėsaitės atleidimo iš ūkio ministrės pareigų. B.Vėsaitė buvo priversta atsistatydinti dėl galimo interesų konflikto.

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų