• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Volkswagen“ parodė ekstremalų pikapą

Stebėkite „Worthersee“ festivalį gyvai

Vakar Austrijoje prasidėjo tradicinis „Worthersee” festivalis. Tai visos „VW“ grupės automobilių mėgėjų meka. Čia suvažiuoja šimtai perdirbtų ir išdailintų, „Volkswagen“, „Audi“, „Seat“ ir „Škoda“ automobilių. Savo koncepcines vizijas festivalyje pristato ir gamintojai.

REKLAMA
REKLAMA

Apie ultimatyvų koncepcinį „Golf GTI“ jums jau pasakojome. Na o dabar pristatysime koncepcinį pikapą „Volkswagen Amarok“, kuris skirtas ne bekelės šturmui ar darbui kokiame nors ūkyje, o pasipuikavimui perdirbtų automobilių sąskrydžiuose. Ši sportiško pikapo vizija – tipinis gamyklinio tiuningo pavyzdys.

REKLAMA

Vokiečiai savo pikapą aprūpino trijų litrų darbo tūrio turbodyzeliu, kurio galia siekia 272 a.g. Savo 600 Nm sukimo momentą ratams motoras perduoda per automatinę 8 pavarų dėžė. Automobilio pakaba pažeminta 80 mm, 60 mm platesnės ratų arkos, atsirado aptakai su anglies pluošto elementais. Automobilio viduje tviska juodas oda, aliumininės apdailos detalės ir galinga garso aparatūra.

Ir dar šiek tiek apie „Worthersee“ festivalį. Jei norite užmesti akį į tai, kad dedasi festivalio teritorijoje, jums nebūtina skristi į Austriją. Paganyti akis galite ir stebėdami interneto kamerų fiksuojamą veiksmą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų