• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung“ paskelbė naują savo išmaniojo telefono „Galaxy S IV“ reklamą, kurioje didžiausios bendrovės konkurentės „Apple“ telefonas „iPhone 5“ vaizduojamas kaip labai technologiškai atsilikęs. „Kai kurie išmanieji protingesni už kitus?“ – sutrikęs klausia  „iPhone 5“ savininkas po „Galaxy S IV“ keitimosi duomenimis per NFC artimąjį ryšį demonstracijos.

REKLAMA
REKLAMA

Reklamoje rodomas vakarėlis prie baseino, kurio metu demonstruojama visa eilė funkcinių išmaniojo telefono „Galaxy S IV“ pranašumų lyginant su „iPhone 5“. Tarp jų – galimybė telefonu valdyti televizorių infraraudonųjų spindulių siųstuvėliu, galimybė patogiai valdyti telefoną nesiliečiant prie jo nešvariomis rankomis, galimybė sujungti kelis fotokadrus į vieną ir kt.

REKLAMA

Tai jau nebe pirmoji „Samsung“ reklama, kurioje pašiepiami itin ištikimi „Apple“ produkcijos vartotojai. Po „iPhone 5“ pasirodymo praėjusį rugsėjį „Samsung“ parodė reklamą, kurioje vaizduojama „Apple“ aistruolių eilė prie parduotuvės, kurioje galima įsigyti naujausią jos telefoną su naujomis funkcijomis, kurios jau seniai įdiegtos „Samsung“ išmaniuosiuose.

Naujausioje reklamoje „Samsung“ vaizduoja „Apple“ gerbėjus kaip neinformuotus ir atsilikusius nuo gyvenimo. Turbūt neatsitiktinai dauguma „iPhone“ savininkų šioje reklamoje yra vyresnio amžiaus žmonės lyginant su turinčiais „Galaxy S IV“ telefonus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų