• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Arsenal“ klubo gynėjas Peras Mertesackeris atskleidė, kad praėjusią vasarą jų ekipos gretas palikusio ir į „Manchester United“ persikėlusio puolėjo Robino Van Persie puikus žaidimas naujoje komandoje skaudino ir kėlė diskusijas „Gooners“ gretose.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 2004 metų „Arsenal“ klube žaidęs R.Van Persie per aštuonerius metus vien lygoje pelnė beveik šimtą įvarčių, tuo tarpu šį sezoną „raudonųjų velnių“ gretose yra įmušęs 24 įvarčius per 34 rungtynes „Premier“ lygoje.

REKLAMA

„Persikėlęs į „United“ Robinas iškart pradėjo rodyti puikią formą. Tada savęs klausėme „kaip jis gali mus taip skaudinti?“. „United“ klube nuo pat pradžių jis mušė labai svarbius įvarčius, o mes tai aptarinėdavome su komandos draugais“, - atskleidė futbolininkas.

„Tai matyti buvo skaudu dėl to, kad taip praėjusį sezoną Robinas gelbėdavo mūsų komandą, o dabar tai darė kitoje ekipoje. Net neabejoju, kad, jei būtų likęs, būtų ir šį sezoną mušęs daugybę įvarčių mūsų gretose“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tačiau dabar mes turime šansą įrodyti pačiam Robinui, kad ir be jo galime žaisti puikiai. Jis išvykoje ir mes radome jam pamainą. Nekalbu apie vieną žaidėją – šį sezoną maždaug keturi ar penki žaidėjai jau pelnė po 10 įvarčių. Jam pakeisti reikėjo ne vieno žaidėjo“, - dėstė vokietis.

Paklaustas apie PFA Metų futbolininko apdovanojimą, kurį pretenduoja laimėti R.Van Persie, buvęs jo komandos draugas P.Mertesackeris teigė: „Jis to nusipelnė, aš pats balsavau už jį. Su tokiu žaidimu trofėjų turėtų laimėti kiekvienais metais“.

„Manau, kad didžioji dalis „Arsenal“ komandos žaidėjų balsavo už jį. Nors ir persikėlė į „Man United“, tačiau jis mūsų gretose yra vis dar labai gerbiamas žmogus. Jis buvo mano komandos draugu, todėl jo niekada neužmirsiu“, - pridūrė P.Mertesackeris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų