REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė HTC pranešė kartu su pripažintu dizaino žurnalu „Wallpaper” pristačiusi bendrą projektą, kurio tikslas – suteikti išmaniųjų telefonų savininkams turinio iš žymiausių pasaulio miestų dizaino įvykių. Į šią, iki metų pabaigos truksiančią kampaniją, įeina ir bendra įmonių sukurta aplikacija išmaniesiems telefonams.

REKLAMA
REKLAMA

Dizainas yra HTC stuburas, todėl nuolatos ieškome galimybių bendradarbiauti su šios srities lyderiais, tarp kurių, be abejo, ir „Wallpaper“. Naujasis „HTC One“ yra pirmasis pasaulyje telefonas, pasižymintis unikaliu metaliniu korpusu, neturinčiu jokių tarpų. Tačiau be išvaizdos, vartotojams labai svarbu gauti unikalaus ir prasmingo turinio. Būtent tam ir yra skirta HTC ir „Wallpaper“ aplikacija „HTC Global Design Tours“, – sakė HTC kūrybos direktorius Claude‘as Zellwegeris.

REKLAMA

Nemokama su „Android“ OS veiksianti „HTC Global Design Tours“ informuos apie pagrindinius dizaino įvykius ir su juo susijusias vietas skirtinguose pasaulio miestuose, tarp kurių – Milanas, Niujorkas, Hong Kongas ir kt. Kiekvienam miestui bus skirtas specialus garso takelis, sakoma pranešime.

„HTC Global Design Tours“ jau dabar galima rasti išsamios informacijos apie ICFF renginį vyksiantį gegužės 18-21 d. Niujorke bei Honkongo „Art Basel“, vyksiantį gegužės 23-26 d. Renginių kalendorius bus nuosekliai pildomas ir toliau

Be dizaino renginių kalendoriaus bei rekomenduojamų pamatyti vietų, aplikacijoje bus galima rasti įvairių straipsnių, specialią erdvę diskusijoms ir kitų įdomių dalykų. „HTC Global Design Tours“ galima nemokamai atsisiųsti iš „Google Play“ parduotuvės, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų