REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Peugeot“ sugrįžta į „Pikes Peak“ lenktynes

Naująjį bolidą vairuos S. Loebas

Po 14-os metų pertraukos „Peugeot“ sugrįžta į tarptautines pakilimo į kalną varžybas „Pikes Peak“. Prancūzai jau pasidalino pirmosiomis naujo „208 T16“ bolido, kurį vairuos ne kas kitas, o pats Sebastienas Loebas.

REKLAMA
REKLAMA

Aprūpintas anglies pluošto aerodinaminėmis detalėmis, kurių nerasite ne tik vieninėje gamintojo atstovybėje, bet ir perdarymo specialistų šis modelis turi ir neįprastą kabiną, kurioje vairuoto pozicija patalpinta centre.

REKLAMA

Kovosiantis didžiausios konkurencijos neribojamos konstrukcijos klasėje sportinis automobilis turės marias galios, 208 užrašus ant kėbulo šonų ir trauką reikalingiems ratams galinčius perduoti du automatiškai blokuojamus diferencialus. Šiais metais visas maršrutas jau padengtas asfaltu, tačiau S. Loebas jau įrodė, kad gali susitvarkyti su kieta danga įvairiomis sąlygomis.

Praėjusiais metais jis finišavo trečias Prancūzijos kėbulinių automobilių čempionate, o šiais metais pradėjo dalyvauti „FIA GT“ serijos varžybose. Vairuodamas „McLaren MP4-12C“ daugkartinis ralio čempionas jau laimėjo sezono atidarymo lenktynes.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų