REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė atnaujinusi spalvinių „i-SENSYS“ lazerinių daugiafunkcinių įrenginių asortimentą dviejomis serijomis – „MF8200“ ir „MF8500“.

REKLAMA
REKLAMA

Įrenginiuose įdiegta tinklo įranga, todėl vartotojai su „Canon“ programėle „Mobile Printing App“, „Apple“ programėle „AirPrint“arba „Google“ paslauga „Cloud Print“ gali dokumentus spausdinti iš įvairiausių mobiliųjų ir kitų prie interneto prijungtų įrenginių. „i-SENSYS“ įrenginiuose „MF8280Cw“ ir „MF8580Cdw“ taip pat įdiegta „Wi-Fi“ ryšio sąsaja, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Pasak „Canon“ atstovų, į „i-SENSYS“ serijos MF8500 modelius įdiegta siuntimo funkcija SEND suteikia vartotojams galimybę nuskaityti išspausdintus dokumentus ir tiesiogiai iš įrenginio išsiųsti juos el. paštu arba įrašyti į tinklo laikmenoje esantį aplanką. Taip pat spausdinti ar nuskaityti dokumentus galima tiesiogiai iš USB laikmenos.

Pranešama, kad spartiesiems „One-Touch“ mygtukams vartotojai gali priskirti dažniausiai naudojamas funkcijas. Technologijos „Quick First-Print“ padeda sutrumpinti pirmojo puslapio spausdinimo trukmę, kai spausdinimo komanda išsiunčiama įrenginiui esant budėjimo būsenoje. Naujųjų įrenginių spausdinimo greitis – 20 puslapių per minutę.

Į naujuosius „i-SENSYS“ serijos MF8500 modelius taip pat įdiegtos apsaugos funkcijos. Naudojantis „Canon“ saugiojo spausdinimo funkcija dokumentai spausdinami tik vartotojui į įrenginį įvedus reikiamą slaptažodį, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų