REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie tai, kad grupinio apsipirkimo portaluose galima nusipirkti pačių netikėčiausių dalykų, jau seniai neabejoja nuolatiniai jų lankytojai.

REKLAMA
REKLAMA

Viename iš grupinio apsipirkimo portalų galima rasti ir vieną itin intriguojantį pasiūlymą – būsimos mamytės kviečiamos įsigyti natūralaus gimdymo ar Cezario pjūvio operaciją su nuolaida. Paslaugos teikėjas – Baltijos ir Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika, siūlanti 1651 lito nuolaidą 5000 litų kainuojančiai procedūrai. Pacientei reikėtų susimokėti 3849 litus.

REKLAMA

Moterims, kurioms pirmoji siūloma paslauga netinka, galima įsigyti kitą: 4549 litai už 7000 litų vertės akušerio paslaugų paketą „Nekomplikuotas gimdymas per Cezario pjūvį“. Nuolaidų kuponai šioms paslaugoms galioja iki spalio 15 dienos. Tiesa, pasiūlymo autoriai numato ir keletą papildomų sąlygų bei priemokų, tačiau jei kūdikis gimtų spalio 16 dieną, pasibaigus oficialiam kupono galiojimo laikui, moteriai primokėti už gimdymo paslaugą nereikėtų. Penktadienį per pietus buvo nupirkta 10 gimdymo paslaugų kuponų.

REKLAMA
REKLAMA

Nuolaidų kuponas butui

Tarp įvairių pasiūlymų grupinio apsipirkimo portaluose būta net tokių pasiūlymų, kuriuos vadinti smulkmena neapsiverstų liežuvis.

Praėjusiais metais beta.lt svetainėje pasirodė kuponai, kurį įsigijus už 100 litų galima buvo džiaugtis 10 tūkstančių litų nuolaida naujam būstui. Įdomiausia, kad šie nepigūs kuponai sulaukė itin didelio pasisekimo ir jų buvo nupirkta nemažai.

Pasiūlyta kelionė į kosmosą

Ketvirtis milijono – ir kosmosas jums ranka pasiekiamas. Toks pasiūlymas sukosi lietuviškame grupinio apsipirkimo portale. Kas tai – reklaminis triukas, balandžio pirmosios pokštas ar rimtas kompanijos „Virgin Galantic“, pirmosios pasaulyje pradėjusios teikti komercinius skrydžius į kosmosą, pasiūlymas?

Valanda kosmose – 255 tūkst. litų Portale kuponai.lt skelbta, kad tikroji kelionės į kosmosą kaina Lietuvoje siekia pusę milijono (500 tūkst. litų), tačiau šiuo metu taikoma akcija ją įsigyti už pusę kainos – t.y. kiek daugiau nei ketvirtį milijono (255 tūkst. litų). Tiesa, į kainą nėra įskaičiuotas nuvykimas į kosmodromą Naujojoje Meksikoje (JAV) ir grįžimas iš jos. Kelionės data taip pat nėra nustatyta, skelbiama tik tiek, kad skrydžiai planuojami nuo 2013 metų, tačiau data gali būti koreguojama. Įsigijus šią egzotišką kelionę, žadama, kad iš pradžių kelias dienas teks skirti specialiam pasiruošimui: reikės atlikti medicininius testus, saugumo mokymus ir susipažinti su laivo įgula. Tiems, kam sunku įsivaizduoti, kaip realybėje atrodytų tokia ganėtinai neįprasta kelionė, pateikiamas ir trumpas jos aprašymas – visų pirma prie motininio laivo prikabintas orlaivis bus pakeltas į daugiau nei 61 kilometro aukštį. Tada raketos varikliai įsijungs, bus pasiektas keturis kartus didesnis greitis už garso greitį ir laivas pasieks orbitinį aukštį. Būtent tada varikliai išsijungs ir paliks keleivius besvorėje erdvėje grožėtis Žeme iš kosmoso. Kelionė truks mažiau nei valandą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų