REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Druskininkų Eko maratono organizatoriai ir savaitgalisdruskininkuose.lt nori paskatinti pačių mažiausių bėgikų dalyvavimą. Vaikai – mūsų visų ateitis. Tokį posakį esame girdėję mes visi. Tačiau ateitimi reikia rūpintis nuo pat mažų dienų. Meilė sportui turėtų būti vienas iš keleto pagrindinių mažiesiems įdiegtų savybių, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Druskininkų maratono organizatoriai bei internetinė svetainė www.savaitgalisdruskininkuose.lt nusprendė paskatinti pačius mažiausius druskininkiečius aktyviau dalyvauti 1 kilometro bėgime, įsteigdami specialų prizą aktyviausiai Druskininkų klasei. Kadangi tai yra komandinė pergalė, tai ir prizas bus skirtas visai klasei bei vaikučių tėveliams – trijų valandų boulingo kuponas bei įvairūs užkandžiai ir gaivieji gėrimai.

REKLAMA

Organizatoriai nuoširdžiai tikisi, kad šis nedidelis, bet geros nuotaikos kupinas prizas paskatins ne tik Druskininkų mažuosius, bet ir jų tėvelius patarti vaikams nedvejoti, treniruotis, ruoštis ir išbandyti savo jėgas šiose 1 kilometro bėgimo varžybose, skirtose vaikams iki 12 metų. Pagalbos taip pat bus tikimasi sulaukti ir iš fizinio lavinimo mokytojų Druskininkų mokyklose, kurie geriausiai supranta meilės sportui ugdymo svarbą.

REKLAMA
REKLAMA

“Mano nuomone, pačių jauniausių sportininkų 1 kilometro bėgimas yra netgi svarbesnis už patį maratoną. Ten bėgs būsimi maratonų dalyviai. Mažieji pajus bėgimo bei dalyvavimo tokiame sporto renginyje džiaugsmą, ir jeigu bent keletui iš jų tai padėtų labiau pamilti sportą – tuomet šitas renginys bus pasiekęs tikslą“, – teigia Simonas Jurgionis, savaitgalisinn.lt grupės, valdančios savaitgalisdruskininkuose.lt svetainę, marketingo direktorius.

Druskininkų Eko maratono svetainė – www.druskininkumaratonas.lt

SavaitgalisDruskininkuose.lt svetainė – www.savaitgalisdruskininkuose.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų