REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunasis Italijos „Milan“ puolėjas Stephanas El Shaarawy paskutiniu metu sulaukia kritikos dėl prasto rezultatyvumo antrojoje sezono pusėje, tačiau komandos treneris Massimiliano Allegri gina savo auklėtinį, teigdamas, kad po 50 įvarčių per sezoną muša tik „Barcelona“ klubo puolėjas Lionelis Messi.

REKLAMA
REKLAMA

20-ies metų futbolininkas pirmajame „Serie A“ sezono pusmetyje buvo vienas rezultatyviausių čempionato žaidėjų, tačiau po Naujųjų šiek tiek išsikvėpė ir per paskutinių 13 varžybų yra pelnęs tik du įvarčius (iš viso 16 įvarčių per 29 rungtynes Italijos pirmenybėse).

REKLAMA

„Yra tik vienas žaidėjas, galintis mušti po 40 ar 50 įvarčių per sezoną ir jis žaidžia „Barcelona“ klube. El Shaarawy pirmojoje sezono pusėje pelnė net 16 įvarčių, todėl visiškai normalu, kad dabar įvarčius pradėjo mušti kiti futbolininkai“, - dėstė strategas.

„Nereikia pamiršti, jog sausį įsigijome Mario Balotelli, kuriam dar tik 22 metai, o potencialo jis turi turbūt daugiau negu pats žino. Beje, manau, kad Balotelli turėtų sau kelti tikslą tapti vienu iš penkių geriausių pasaulio futbolininkų“.

„Mano nuomone, visi mūsų puolėjai muša pakankamai įvarčių ir tikiuosi, kad gynėjai prie jų prisidės savo tiksliais smūgiais“, - puolėjų rezultatyvumą vertino M.Allegri (daugiausiai lygoje mušantys milaniečiai: Giampaolo Pazzini – 13, El Shaarawy – 16, Balotelli – 7).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų