REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Kelmėje prasideda 2013 m. Lietuvos vyrų tinklinio I-os lygos finalai. Finaliniame ketverte dėl čempionų titulo kovos „KKSC-Norvelita“ (Raseiniai), „KTU-Mintonet“ (Kaunas), „ŽSM-Statybos ritmas“ (Marijampolė) ir šeimininkai „Kelmės“ tinklininkai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Užtikrintai į finalus pateko „KTU-Mintonet“ komanda, atkrintamosiose varžybose du kartus rezultatu 3:0 įveikusi praėjusių metų vicečempionus Klaipėdos „Omega“ ir „KKSC-Norvelita“ po 3:0 nugalėjusi Vilniaus „Ąžuolą“. Praėjusių metų čempionai Vilniaus „Tinklas“ atkrintamosiose varžybose rezultatu 3:1 ir 3:0 turėjo pripažinti „Kelmės“ tinklininkų pranašumą. Lygi kova dėl patekimo į finalus vyko tarp „ŽSM-Statybos ritmas“ ir „Klaipėdos universiteto“ komandų.

REKLAMA

Klaipėdoje rezultatu 3:1 nugalėjo studentai, o Marijampolėje tokiu pat 3:1 rezultatu pergalę šventė marijampoliečiai. Ir tik 4 taškai lėmė Marijampolės komandos patekimą į finalinį etapą.

„ŽSM-Statybos ritmas“ komandos treneris R.Bendžiūnas sako, kad čempionatas buvo naudingas jaunai, pirmą kartą į finalus patekusiai marijampoliečių komandai. Raseinių „KKSC-Norvelita“ trenerio A.Lukošiaus vedama komanda į Kelmę vyksta kovoti dėl medalių.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Kauno KTU-Mintonet komandos trenerės R.Šišlienės, galutinį komandų išsidėstymą sunku prognozuoti, visos komandos kovos dėl čempionų vardo. Finalų šeimininkų „Kelmės“ komandos vadovas D.Barauskis patenkintas komandos pergale atkrintamosiose varžybose nugalėjus praėjusių metų čempionus Vilniaus „Tinklą“, džiaugiasi, kad finalai šiais metais vykdomi tinklinio mieste Kelmėje, kur palaikomi savo sirgalių, kovos dėl medalių.

Penktadienį, 5 d. varžybų pradžia 18.00. Šeštadienį, 6 d. varžybų pradžia 13.00. Sekmadienį, 7 d. varžybų pradžia 12.00.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų