REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 1 dieną meluojama, bet ne visada be prasmės.

 „Drąsos kelio“ partijos lyderė, buvusi teisėja Neringa Venckienė, portalo balsas.lt žiniomis, ketina atsisakyti Seimo nario mandato“, – pajuokavo tinklalapio balsas.lt žurnalistas ir vieni prapliupo ašaromis, kiti džiaugsmais, o treti prakeiksmais.

REKLAMA
REKLAMA

Visus, kam pasirodė, kad nebėra nieko švento, kad viskas žlugo, raminame: Seimo nario mandatas nėra ir niekada, jei gyvensime demokratinėje šalyje, nebus šventas. Aktualija buvo prisegta prie politinės progos, o jei N. Venckienė negali prisitaikyti prie politinių realijų, tai yra jos, kaip asmens, atėjusio į politiką, problemos.

REKLAMA

Tekste nėra nieko asmeniškai įžeidaus ar šmeižiančio, o bet kokios pastangos susieti straipsnį-pokštą (apie konkretų epizodą) su politikės savireklamos galimybėmis, pedofilija ar negarbingų klanų intrigomis labiau linksmina nei graudina. JAV, kur George'as Walkeris Bushas stačiai persekiojamas, labai jautrūs politiniai personažai neišgyventų visai. Pretenzijos, kad neteisingai surašytas pasislenkančio sąrašo į Seimą kandidatų tęstinumas – irgi juokingas. Juk visi meluojame. Sveika atvykusi į politiką, ponia Neringa.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje atidengiamas paminklas generolui J. Jasinskiui? Ne visi verti įamžinimo to sulaukė. „Daugelis vilniečių kasdien važinėja šio karo vado vardu pavadinta gatve, prieš beveik dvejus metus nepastebėtai praleidome 250-ąsias jo gimimo metinės. Vieta parinkta neatsitiktinai. Daugelis sostinės svečių ir pačių vilniečių juokaudavo, kad Vilnius – vienintelis miestas, kuriame yra laiptai į kalną, ant kurio nieko nėra. Laiptai, beje, atnaujinti dar 2011 metų lapkritį, tad dabar jie dar ir ves svarbaus memorialo link“, – juokavo A. Zuokas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Juokas pro ašaras, bet daugelis vilniečių tikrai nežino, kodėl jų gatvės vadinasi taip ar anaip. Daugeliui lietuvių labiausiai pažįstamas lenkas yra Valdemaras Tomaševskis. Jokūbas Jasinskis yra karvedys, kurio atminimas simbolizuoja realybę, kad kartu su lenkais daug metų kovėmės prieš Maskvą ir Kremliaus valdovus. O ir laiptai į kalną galėtų kur nors nuvesti. Būna, kad ir melagysčių dienos verčia prisiminti prasmigus žygdarbius. Istorinių nuopelnų įamžinimas kartais beviltiškai užtrunka.  

Tai, kad filmai apie vampyrus yra madingi nė kiek nemažiau už laisvėjimą ir demokratėjimą teigiant, jog tarp berniukų ir mergaičių skirtumų tuoj neliks, lemia ir kitokių tekstų priėmimą už gryną pinigą. „Aktorė Kristen Stewart, visiems gerai žinoma iš filmų ir jų tęsinių apie vampyrus bei neištikimybės skandalo su režisieriumi Rupertu Sandersu, dėl kurio ją palikti buvo priverstas mylimasis Robertas Pattinsonas“, – skelbia vienas iš balandžio 1-osios pokštų. Straispnyje rašoma, kad aktorė mielai paliktų vyriškį dėl merginos.

REKLAMA

Nuo ko pastojo žvaigždė, o gal pajuokavo arba buvo tik truputį nėščia? Be galo svarbu apie tai žinoti ir aptarti atitinkamose kompanijose. Tad skanaus ir šitos temos mėgėjams – Kim Kardashian esą pamelavo apie savo nėštumą, nes nebesugalvojo, kaip dar pritraukti liežuvius iškišusių gerbėjų dėmesį. Malonu, kad patikėjote.

Nuo šiol vilniečiai, kaip pranešėme, esą gali išbandyti naują vandens pramogą – balandžio 1 d. dovanų parduotuvė laisvalaikiodovanos.lt pradeda organizuoti plaukiojimus povandeniniu laivu Neryje. Manykite, kad tai verslo pasiūlymas – teikite paslaugą patys. Kadangi skelbiama, kad „išbandyti naują pramogą gali ne jaunesni nei 18 m. asmenys, neturintys sveikatos sutrikimų bei uždarų patalpų baimės“, galėsite uždirbti ir iš prekybos alkoholiu, ir iš skiepų nuo klaustrofobijos, kai juos išrasite.

REKLAMA

Visokie skudurynai Lietuvoje šiaip ar anaip paplitę, o laisvėjanti ir demokratėjanti Europa ir šiaip įprato prie dažniau keičiamų gyvų sekso partnerių, tad ko čia bodėtis kieno nors naudotais erotiniais žaisliukais. Viskas šiais laikais juk skonio reikalas ir saviraiškos laisvė, kuriuos nedera varžyti jokiais stereotipais, senienomis ir davatkiškomis atgyvenomis. Tad atsiprašome, jei žiauriai nuvylėme pačius progresyviausius balandžio 1-osios „žinia“, kad dėvėtais sekso žaislais jau prekiaujama ir Marijos žemėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kadangi daug laiko praleidžiame tinkle, tikimės, jog nieko neištiko širdies smūgis dėl šio pranešimo: „Google Inc.“ išleido klipą, kuriame pranešama, kad stabdoma „Youtube“, populiariausio vaizdo įrašų portalo, veikla, praneša reuters.com.” Susidomėjimas buvo didelis ir tai nenuostabu, juk per minutę į šią platformą sukraunama apie 100 valandų vaizdo medžiagos. Kur gi dar jos tiek rasi…

Verslo ryklių ir damų-barakudų epochoje plėšrumas ir gimdymas ne tik įdomus, bet ir skaidrus kaip „Megos“ akvariume. Tad tariamas ryklių jauniklių gimimas Kauno prekybos centre – irgi atliepis epochos iššūkiui.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų