REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Ožiaragių šią savaitę lauks dalykai, kuriems reikės skirti daug dėmesio. Būkite atsargūs įgyvendindami savo planus, jokiais būdais nepalikite nebaigto darbo. Priešingu atveju Jūs labai greitai pajusite, kaip anksčiau neišspręstos problemos velka Jus atgalios ir neleidžia daryti to, kas Jums šiuo gyvenimo laikotarpiu svarbu ir įdomu.

 Ožiaragių šią savaitę lauks dalykai, kuriems reikės skirti daug dėmesio. Būkite atsargūs įgyvendindami savo planus, jokiais būdais nepalikite nebaigto darbo. Priešingu atveju Jūs labai greitai pajusite, kaip anksčiau neišspręstos problemos velka Jus atgalios ir neleidžia daryti to, kas Jums šiuo gyvenimo laikotarpiu svarbu ir įdomu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis gali sėkmingai pasirodyti svarbiose derybose ar verslo susitikime. Šią savaitę Jūs apskritai gana sėkmingai spręsite įvairias darbo ar verslo problemas. Jums pavyks gauti atsakymus į įvairius klausimus ir visą būtiną paramą iš kitų. Tačiau atminkite, kad su pašnekovais turite elgtis kaip su sau lygiais, kitaip žmonės su Jumis tiesiog nenorės ilgai kalbėtis.

REKLAMA

Žuvys turėtų būti atsargios bendraudamos su žmonėmis. Šią savaitę neatskleiskite jokių savo reikalų. Stenkitės laikyti visus savo ir verslo dokumentus atokiau nuo smalsių akių, nes konkurentai gali lengvai pasinaudoti Jūsų patiklumu ir Jums pakenkti. Siekdami išvengti tokių problemų, parodykite daugiau įžvalgumo, ypač kai sprendžiate apie naują pažįstamą.

Avinas turėtų būti šiek tiek ekonomiškesnis ir kontroliuoti savo finansus. Žinoma, nebūkite šykštus, bet mėtyti pinigų taip pat nebūtina. Per labai trumpą laiką nereikalingos išlaidos gali supurtyti Jūsų materialinį pagrindą, o tai iš karto paveiks Jūsų nuotaiką. Nerodykite savo jausmų ir neleiskite žlugti santykiams su kolegomis ar draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiams šią savaitę bus svarbūs materialiniai dalykai, ir tai paveiks bet kurį pradėtą darbą. Jūs galite turėti naujų idėjų, bet jei norite gauti rezultatą, turėtumėte jas aiškiai suformuluoti ir apmąstyti. Jei įsiklausysite į šiuos patarimus, labai greitai Jūsų pastangos pradės duoti vaisių. Gali kilti ginčai su giminaičiais dėl kasdienių problemų, todėl geriau praleiskite laisvą laiką vienumoje.

Dvyniai artimiausiomis dienomis turi skirti ypatingą dėmesį bendravimui su kitais. Daugelio pokalbių metu nepamirškite tikrųjų pokalbio dalyvių ketinimų, atsižvelkite ne tik į pokalbių turinį, bet ir į tai, kaip jie vyksta. Reikėtų iš anksto morališkai pasiruošti, nes šią savaitę Jūsų reikės visiems nuo kolegų darbe iki artimiausių šeimos narių. Teks rasti laiko visiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžiai bus įvykių sūkuryje, būsite paklausūs visur - tiek darbe, tiek namuose. Pagerės Jūsų finansinė padėtis, galbūt net galite sau leisti pasivaikščioti po parduotuves ir įsigysite daiktų, apie kuriuos seniai svajojote. Tikėtina, kad po ilgų atidėliojimų pagaliau susitiksite su senu draugu, ir tai atneš abipusės naudos. Asmeniniai santykiai kiek pagerės.

Liūtai turi parodyti visus savo organizacinius gebėjimus, tada jie galės pasiekti teigiamų rezultatų dirbdami bet kokį darbą. Savaitė bus sėkminga susipažinti ir bendrauti su naujais bei svarbiais žmonėmis: vadovais, analitikais ir ekspertais. Daug sėkmės žada įvairūs komerciniai projektai. Vis dėlto nepamirškite, kad svarbiausia - tvarkingai užpildyti visus dokumentus.

REKLAMA

Mergelė galės rasti įtakingų draugų, kurie gali maloniai pakeisti Jūsų gyvenimą. Ateinančią savaitę būsite nusiteikę aktyviai veikti, todėl patartina skirti daugiau laiko savo asmenybės augimui. Jūs pajusite energijos bangą ir, jei norėsite, lengvai galite pasiekti sėkmės viršūnę. Jūsų veikla bus ypač pastebima, atliksite dvigubai daugiau darbų, nei planavote.

Svarstyklėms ši savaitė bus palanki pačiai įvairiausiai veiklai. Visi Jūsų planai gali tapti realybe, todėl, jei būtina, drąsiai imkitės net ir tų darbų, kuriuos kol kas ne per geriausiai išmanote. Neatsisakykite draugiškos užuojautos ar pagalbos, ją priimkite dėkingai ir galite būti tikri, kad sėkmė Jums šypsosis visur, ir niekas negalės sutrukdyti Jūsų planų.

REKLAMA

Skorpionams šis laikotarpis palankus spręsti bet kokius svarbius klausimus. Turite viską, ko reikia, jei norite toliau dirbti savo darbus, beje, ypač svarbi bus artimųjų parama. Ji Jums ne tik suteiks žvalumo, bet ir paskatins tvirtai tikėti savo jėgomis. Svarbu būti atviriems ir nepamiršti draugų pagalbos. Entuziastingas ir kūrybingas požiūris į problemų sprendimą taip pat bus labai naudingas.

Šauliai turėtų reikalus spręsti lėtai, šią savaitę prireiks susitelkimo it kruopštaus triūso. Bet kokius naujus projektus palanku pradėti su senais draugais ar giminėmis, būtent jie geriausiai supras Jūsų sumanymus ir užtikrins tinkamą paramą. Šeimos santykių srityje nereikėtų pernelyg emociškai spręsti santykių su savo partneriu, tai leis jums išvengti nereikalingų kivirčų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų