REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad Londono „Arsenal“ klubas vasarą ruošiasi išleisti ne vieną milijoną svarų sterlingų ir savo sudėtį sustiprinti aukštos klasės žaidėjais. Vokietijos spauda praneša, kad „kanonieriai“ išreiškė norą įsigyti „Hamburger“ komandos vartininką Rene Adlerį.

REKLAMA
REKLAMA

Atsarginio vartų sargo rolę Vokietijos nacionalinėje futbolo rinktinėje užimantis vokietis patraukė ir kitų Europos grandų dėmesį, bet dabar didžiausią susidomėjimą vartininku išreiškė būtent treneris Arsene‘as Wengeras.

REKLAMA

Prieš prasidedant 2010 metų pasaulio čempionatui Rene patyrė sunkią traumą ir buvo priverstas gultis ant operacinio stalo. Geriausiu Vokietijos vartininku laikytas vokietis privalėjo užleisti savo poziciją dabartiniam Miuncheno „Bayern“ vartų sargui Manueliui Neueriui.

Pastarasis puikiai pasinaudojo atsiradusia galimybe ir dabar yra geidžiamas visų pasaulio klubų, tuo tarpu R.Adleris stengiasi demonstruoti vis geresnį žaidimą ir susigrąžinti prieš trejus metus prarastą šlovę.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau „Arsenal“ ekipa domėjosi ir Victoru Valdesu („Barcelona“) bei Pepe Reina („Liverpool“), bet dabar, remiantis žiniasklaidos pranešimais, Londono klubas didžiausią dėmesį skiria vartininkui iš Vokietijos.

„Kanonierių“ strategas A.Wengeras nėra patenkintas savo dabartiniais vartininkais Lukašu Fabianskiu ir Wojciechu Szczesny, kadangi juos nuolatos kamuoja traumos. Pastarojo tėvas netgi išreiškė norą, kad jo sūnus vasarą persikeltų rungtyniauti į kitą klubą. Jo manymu, treneris ir Prancūzijos su jo sūnumi elgiasi netinkamai.

Manoma, kad tai pagrindinė priežastis, kodėl „Arsenal“ komandos vadovai ir treneriai dairosi naujų vartininkų. Jei vis dėlto Londono ekipa panorėtų įsigyti R.Adlerį, už jį Vokietijos klubui tektų pakloti apie 12 milijonų eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų