REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„McLaren“ rinkodaros specialistai sugalvojo puikų būdą pažymėti 616 AG galios „MP4-12C Spider“ debiutą Šiaurės Amerikoje. Prie minėto automobilio vairo jie pasodino „Pikes Peak“ pakilimo į kalną sprinto rekordininką Rhysą Milleną, kuriam neįprastose lenktynėse Uoliniuose kalnuose teko varžytis su žiemos X žaidynėse dalyvaujančia snieglentininke Chanelle Sladics.

REKLAMA
REKLAMA

Varžybos vyko Lovelendo perėjoje, Kolorade. R. Millenas vairavo „MP4-12C Spider“ sniegu padengtais keliais žemyn, tuo metu Chanelle Sladics pasirinko tiesesnį maršrutą pačiu kalno šlaitu, taip pat ir tarp medžių. Žaidimų aikštelė šį kartą buvo 3,655 metrų aukštyje virš jūros lygio, aukščiausioje kalnų perėjoje pasaulyje, kuri išlieka atvira ir žiemos mėnesiais.

REKLAMA

Vaizdo siužetas taip pat turėtų priminti apie tai, kad „McLaren“ siūlo būtent tokioms sąlygoms skirtą žiemos režimą tiek 12C, tiek „12C Spider“ modeliams. Visos elektroninės pagalbos sistemos tuomet laikomos „kovinėje parengtyje“ ir tam, kad išlaikytų automobilį ant kelio maksimaliai prisideda prie jo valdymo.

Kas laimėjo tokias britų televizijos šou „Top Gear“ stiliaus lenktynes, galite pažiūrėti patys:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų