REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pradedate blaiviau vertinti susidariusią situaciją, tačiau negeras laikas priimti rimtus sprendimus.

Avinas Pradedate blaiviau vertinti susidariusią situaciją, tačiau negeras laikas priimti rimtus sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galimi veiklos išbandymai. Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pasitikėjimo savimi. Nepasiduokite galimoms provokacijoms dėl pinigų, meilės ryšių.

REKLAMA

Dvyniai Pernelyg neplanuokite savo veiksmų – dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių teks persigalvoti. Nesitarkite su draugais svarbiu reikalu – galite būti suklaidinti.

Vėžys Nesmagus metas, kai suyra planai, atsiranda nesuvokiamų, neįveikiamų kliūčių. Itin atidūs būkite dirbdami: jūsų klaidos gali tapti problemų siekiant karjeros priežastimi.

Liūtas Diena gali tapti fatališkai nesėkminga, ypač jei skubėsite ar turėsite neatidėliotinų reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Galite susidurti su keistu ir nelogišku jums pažįstamų žmonių elgesiu. Nesitikėkite, kad jus visi teisingai supras ir įvertins.

Svarstyklės Finansiniai suvaržymai, piniginių, turto reikalų vilkinimas neišvengiami. Vargu ar šiandien pavyks rasti išeitį – atidėkite tai rytdienai.

Skorpionas Kol kas gali tekti atsisakyti planų, prisitaikyti prie partnerių ar vadovybės sąlygų. Delsti, taikytis prie kitų bus palankiau nei veltis į atvirą kovą.

Šaulys Skubėjimas tik pablogins esamą padėtį. Nurimkite, kol kas reikia susitaikyti – reikalai ne taip greitai pajudės geresne linkme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Ne viskas taip greitai vyks, kaip jums norėtųsi. Tikėtini tam tikri nuostoliai kelyje ir veikloje – tad pasiruoškite nesmagioms staigmenoms. Pasaugokite sveikatą ir būkite atsargesni su darbo instrumentais, buitiniais elektros prietaisais.

Vandenis Galite susidurti su vėlavimu, reikalo vilkinimu, galimi nelaukti automobilio ar darbo technikos gedimai. Nespręskite finansinių problemų ir nesiaiškinkite santykių su antrąja puse ar draugais vakare.

Žuvys Viskas negali būti gerai, tad daug nenorėkite. Taupykite jėgas, laiką, pinigus ir saugokite gerus santykius su mylimu asmeniu.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų