REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius trečiadienį interviu „Laisvosios bangos“ radijo laidai „Ryto tema“ kalba apie sveikatos apsaugos sistemos reformą bei galimus socialinės atskirties mažinimo būdus.

REKLAMA
REKLAMA

„Į šią problemą žvelgiame labai rimtai. Gaila, kad šioje Europos Sąjungos finansinėje perspektyvoje negalime daugiau lėšų investuoti į šilumos ūkio pertvarką, tai sumažintų šilumos kainas. Peržiūrėję radome 33 mln. litų, kuriuos dar šį mėnesį nukreipsime į šią sritį. Tikiuosi, kad gyvenamųjų namų renovacija leis gyventojams mažiau mokėti už komunalines paslaugas ir atsiras galimybė žmonėms biudžeto išlaidas panaudoti kitur“, – sako Premjeras.

REKLAMA

Vyriausybės vadovas, kalbėdamas apie sveikatos apsaugos sistemos reformą, teigė palaikantis sveikatos apsaugos ministro strategiją. „Šioje vietoje ir kyla klausimas, kiek Lietuvai reikia privačių medicinos įstaigų, kiek Lietuva gali jų finansuoti. Arba, jei kalbame apie privataus sektoriaus plėtrą, turime pagalvoti apie investicijų į valstybines ligonines stabdymą“, – sako Ministras Pirmininkas.

Duodamas interviu Premjeras taip pat atmetė kaltinimus politine agitacija vizitų Lietuvos miestuose metu. „Rajonuose, kuriuose buvau, nė per vieną susitikimą nebuvo kalbama apie rinkimus, niekur nevykdžiau jokios agitacijos“, – pabrėžia Vyriausybės vadovas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų