REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos techniškųjų universitetų inžinerinėse varžybose „EBEC Kaunas“ Telecentro pateiktą užduotį sėkmingiausiai įvykdžiusi komanda „InfoSA“ tapo viena iš dviejų pagrindinių nugalėtojų ir atstovaus Lietuvai regionų turnyre Sankt Peteburge (Rusijoje).

REKLAMA
REKLAMA

Techninių ir socialinių gebėjimų mūšius Lietuvoje organizavo tarptautinės studentų organizacijos BEST atstovybė. Finalinis renginys vyko Kauno technologijos universitete vasario 21 d. Varžybų dalyviai iš spausdintuvų gamino vėjo jegaines, kūrė dėžučių dizainus, formavo Lietuvos elektros enegetikos sistemos viziją, kūrė algoritmus ir net ieškojo spragų detalių gamyboje.

REKLAMA

Telecentro užduotį vykdžiusios komandos turėjo pasiūlyti universalų algoritmą, leidžiantį kuo tiksliau nustatyti belaidžio terminalo (išmaniojo telefono, kompiuterio, kompiuterio USB modemo ar kito įrenginio, pritaikyto WiFi, GSM, 3G ar WiMAX technologijoms) naudotojo buvimo vietą lauke ir patalpose. Buvo tikimasi realių techninių sprendimų ir jų taikymo versle koncepcijos.

Telecentro Strategijos ir inovacijų grupės inžinieriaus Antano Vindašiaus vertinimu, studentai buvo originalūs ir kūrybingi, jie ne tik pasidomėjo viešai prieinama informacija, bet ir pasiūlė naujų idėjų, įsigilinę į techninius sprendimus nepamiršo rinkodaros aspektų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų