REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Situacija, kai tokio pat amžiaus vaikai ir anūkai kartu žaidžia smėlio dėžėje, šių dienų visuomenėje – jokia naujiena. Siūlome susipažinti su 10 garsiausių Holivudo tėvelių, kurie jau pražilę ryžosi pagausinti šeimas, o kai kurie netgi nusprendė, kad ir pirmos atžalos susilaukti niekada nevėlu.

Situacija, kai tokio pat amžiaus vaikai ir anūkai kartu žaidžia smėlio dėžėje, šių dienų visuomenėje – jokia naujiena. Siūlome susipažinti su 10 garsiausių Holivudo tėvelių, kurie jau pražilę ryžosi pagausinti šeimas, o kai kurie netgi nusprendė, kad ir pirmos atžalos susilaukti niekada nevėlu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

* Steve'as Martinas (67). Humoristas daugelį metų didžiajame ekrane vaidino šeimos galvą ir pavyzdingą tėvą, kol galiausiai jo vaidmuo pasikartojo gyvenime.

REKLAMA

2007 metais aktorius vedė Anne Stringfielt. Tai – antroji jo santuoka. Praėjus penkeriems santuokos metams, savo privatumą itin saugantis S. Martinas apstulbino gerbėjus – su 41 metų žmona 2012-ųjų gruodį tapo tėvais. Tai – pirmoji S. Martino atžala.

* Aleckas Baldwinas (54). 17-metę dukrą iš santuokos su aktore Kim Basinger turintis vyras netrukus galės prisiminti, ką reiškia bemiegės naktys ir sauskelnių keitimas.

2012-ųjų birželį jis vedė Hilarią Thomas ir po aštuonių mėnesių pranešė, kad su naująja žmona laukiasi kūdikio.

REKLAMA
REKLAMA

* Bruce'as Willisas (57). „Kietas riešutėlis“ ir gražuolė Demi Moore per dešimtmetį trukusią santuoką susilaukė trijų dukrų: dabar Rumer – 24 metai, Scout – 21, o Tallulah – 19.

Vis dėlto pavyzdinė šeima 2000-aisiais iširo, o B. Willisas 2009 m. vedė dar kartą. Su žmona Emma praėjusiais metais jis susilaukė dukrelės Marbel.

* Robertas De Niro (69). Daugybę apdovanojimų susišlavęs kino veteranas ne mažiau nei karjeros pasiekimai gali didžiuotis atžalomis: dviejų „Oskarų“ laureatas turi šešis vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

R. De Niro iš pirmosios santuokos su Diahnne Abbott turi 41 metų dukrą Dreną ir 36 metų sūnų Raphalį. Buvusi mergina Toukie Smith pagimdė dabar jau aštuoniolikmečius dvynius Julianą ir Aaroną, o su dabartine žmona jis augina 15-metį sūnų Elliotą ir dvejų metukų dukrą Helen Grace, kurios susilaukė 2011-aisiais.

* Rodas Stewartas (66). Iš dviejų ankstesnių santuokų ir buvusių romanų rokeris jau turėjo penkis vaikus, tačiau su žmona Penny Lancaster norėjo jų susilaukti dar daugiau.

Jo noras išsipildė, kai dar 2005-aisiais gimė pirmas bendras poros sūnus Alastairas. 2007 m. R. Stewartas ir P. Lancastes susituokė, o 2011-aisiais jų džiaugsmas dar padvigubėjo – gimė sūnus Aidenas.

REKLAMA

* Mickas Jaggeris (69). Legendinis rokeris, užlipęs ant scenos, vis dar „užveda“ minias gerbėjų, tad jo tikrai neišgąsdino faktas, kad būdamas vyresnio amžiaus susilauks atžalos – Luciana Gimenez Morad septintąjį jo vaiką, sūnų Lucasą, pagimdė 1999 metais, kai M. Jagreriui buvo 56-eri.

* Melas Gibsonas (57). Po beveik trisdešimties bendro gyvenimo metų, per kuriuos susilaukė septynių vaikų, aktorius ir jo žmona Robyn netikėtai pranešė apie skyrybas. Dar netikėtesnis buvo pranešimas, kad jis ir pianistė Oksana Grigorieva ruošiasi tapti tėvais. Dukra Lucia gimė 2009 m. spalį, o jau po penkių mėnesių poros santykiai triukšmingai žlugo.

REKLAMA

* Kevinas Costneris (58). Septyni – laimingas „Oskaru“ apdovanoto aktoriaus ir režisieriaus skaičius.

Kai 2004 metais K. Costneris vedė žmoną Cristine, iš ankstesnių santykių jau turėjo keturis vaikus: 28 metų Annie, 25-erių Lily, 24-erių Joe ir 15-metį Liamą. Kino veteranui tai nesukėlė abejonių, ar verta dar pagausinti šeimą: su Cristine jis dar augina sūnus 5-erių Cadeną ir 4-erių Hayesą bei dvejų metų dukrą Grace.

* Michaelas Douglasas (68). Išsiskyręs vieno vaiko tėvas gavo antrą šansą sukurti šeimą. 1998 metais jis vedė aktorę Catherine Zeta-Jones. 2000 m. jiedu susilaukė sūnaus Dylano, i 2003 m. – dukros Carys. Rūpestingas tėvas tai vertina lyg dovaną, o viename interviu yra prisipažinęs: „Niekada nemaniau, kad sukursiu šeimą ir džiaugsiuosi vaikų auginimu būdamas tokio amžiaus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

* Clintas Eastwoodas (82). Sulaukęs solidaus amžiaus šešių vaikų tėvas turėti daugiau atžalų nebeplanavo, tačiau būdamas 63 metų sutiko būsimąją savo žmoną Diną.

Paėjus vos kelioms savaitėms po Havajuose įvykusių vestuvių, pora sužinojo, kad laukiasi pirmo bendro vaiko, kuris C. Eastwoodui – jau septintasis! Dukra Morgan, dabar jau 16-metė paauglė, gimė 1996 metais, kai žymiajam aktoriui ir režisieriui buvo 65.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų