REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ženevos automobilių parodoje ateinantį mėnesį „Opel“ publikos simpatijas mėgins pelnyti su „Adam Rocks“ konceptu. Lyginant su serijinės gamybos „Adam“ modeliu, „Rocks“ yra aukštesnis, platesnis ir atrodo agresyviau, tačiau hečbeko bazė nepasikeitė ir kaip skelbia „Opel“, jis galėtų pradėti naują segmentą industrijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Mini krosoveriu tapęs hečbekas taip pat gavo ir atidengiamą stogą, o toks pasirinkimas greta gausybės šiuo metu siūlomų individualizavimo galimybių „Adam“ komplektavimui suteiktų dar daugiau galimybių.

REKLAMA

„Dar drąsesnio dizaino, nei bet kuris kitas „Adam“ modelis, „Rocks“ demonstruoja milžiniškas mūsų stilingojo miesto naujo personalizavimo galimybes. Jis suderina krosoverio tvirtumą ir vairavimo atvirame ore malonumą“, − kalbėjo „Opel“ ir „Vauxhall“ dizaino vadovas Malcolmas Wardas.

„Adam Rock“ naują krosoverio stiliau kėbulą laiko modifikuota važiuoklė, kuri buvo pakelta 15 mm ir praplatinta 20 mm. Oficialiame koncepto pristatymo pranešime taip pat rašoma, kad kurdami sportiška koncepcinį krosoverį dizaineriai įkvėpimo sėmėsi iš parkouro sportininkų, kurie juda iš vienos vietos į kitą įveikdami visas kliūtis mieste.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų