• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Apple“ pirmadienį paskelbė, kad atnaujino „iOS 6“ operacinę sistemą. Anot kūrėjų, dabar „iOS“ bus dar patrauklesnė ir funkcionalesnė.

REKLAMA
REKLAMA

Atnaujinę sistemą ir įsidiegę „Fandago“ programėlę naudotojai galės įsigyti bilietus į filmus per „Apple“ „voice-assistant“ programą, norimas dainas į „iOS“ prietaisą atsisiųs naudodami „iCloud“ sistemą. „Apple“ taip pat atnaujino „Advertising Identifier“ sistemą, kuri informuoja, ką naudotojas veikia internete.

REKLAMA

„iOS 6“ – pažangiausia mobilioji operacinė sistema, kurią, praėjus vos 5 menėsiams nuo atsiradimo, naudoja beveik 300 mln. „iPhone“, „iPad“ ir „iPod“ mobiliųjų įrenginių naudotojų. Tai turbūt populiariausia nauja operacinės sistemos versija visoje „OS“ istorijoje, – teigė „Apple“ pasaulinės rinkodaros viceprezidentas Philipas Schilleris. – Atnaujinta „iOS 6.1“ sistema palaiko LTE funkciją, taigi naudotojai gali džiaugtis sparčia „Safari“ žiniatinklio veikla, mėgautis „FaceTime“ vaizdo skambučiais, „iCloud“ ir „iTunes“ paslaugomis.“

Norėdami atnaujinti sistemą atsiverkite savo mobiliojo įrenginio parametrus ir pasirinkitie „Software Update“ funkciją. Naudotojai turėtų žinoti, kad mobiliajame įrenginyje turėt būti bent 1 GB talpos, tik tuomet bus įmanoma atsisiųsti atnaujinimą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų