• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Nesinerkite iš kailio ko nors siekdami: vargu ar suprasite, ko jums reikia ir kaip tai laimėti. Deja, šios dienos norai bus sunkiai įgyvendinami. Tačiau antroji dienos pusė palankesnė, ypač perkopusiems per 30m. slenkstį ir tamsiaplaukiams Avinams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gali tekti išgirsti netikėtų priekaištų iš vadovybės ir net artimųjų. Aplinkiniai nebus objektyvūs, tačiau ginčytis, įrodinėti savo teisumą nėra prasmės. Saugokite sveikatą.

REKLAMA

Dvyniai

Ne viskas auksas, kas auksu žiba – būsite linkę pervertinti savo galimybes ir situaciją. Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Ne pats tinkamiausias metas romantiškiems pasimatymams.

Vėžys

Daug bei griežtai neplanuokite, jei nenorite be reikalo jaudintis. Nereikėtų išsigąsti griežtų klientų reikalavimų ar vadovo kritinių pastabų – tai akimirkos nuotaikos. Stenkitės likti taktiški kolegų atžvilgiu, – klysta visi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nesiaiškinkite teisybės, niekam nieko neįrodinėkite. Nesiginkite: rezultatai bus priešingi. Galite nukentėti dėl partnerių klaidų ar išdavystės. Gresia nesklandumai tarp sutuoktinių. Antroji dienos pusė palankesnė.

Mergelė

Tikėtini rūpesčiai per partnerius, taip pat nesklandumai dėl laiku nesutvarkytų dokumentų, nesumokėtų mokesčių. Nebūkite labai ambicingi bendraudami su kolegomis, valdininkais, kelių policija.

Svarstyklės

Nebūkite niekuo įsitikinę, – svarbūs dalykai gali išeiti atvirkščiai. Seni nuopelnai, įgytas autoritetas nepadės, kaip ir senas draugas. Tad pasikliaukite vien savo jėgomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Esami ketinimai klaidingi – derėtų jų atsisakyti. Mokėkite laiku nusileisti, atsisakyti to, kas nerealu (ypač karjeroje). Atidėkite svarbių reikalų tvarkymą. Pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe ir šeima.

Šaulys

Nenorėkite geriau ir dėl to nieko nekeiskite, nes dabartinės permainos gali sužlugdyti. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms (bet tik pirmoje dienos pusėje, antra pusė bus malonesnė).

Ožiaragis

Daug kuo nepalanki diena, tad nieko neprarasite, jei atidėsite reikalus, keliones ir leisite sau ramiai pailsėti namuose. Saugokite turtą ir sveikatą.

REKLAMA

Vandenis

Susivaldykite, nekreipkite dėmesio į galimas provokacijas – tai gali sunaikinti gerus rezultatus, užkirsti kelią ateičiai. Neskubėkite nusivilti nei savimi, nei savo draugais, nors išdavystė tikėtina.

Žuvys

Net jei manote, kad situaciją kontroliuojate, nerizikuokite pinigais, darbo vieta. Kol kas gali tekti atidėti svarbų reikalą, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis. Negeras laikas aiškintis santykius su antrąja puse – galite išprovokuoti skyrybas.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų