REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Tikėtini rūpesčiai, susiję su šeimos pinigais, nuosavybe. Galbūt kažką svarbaus nutarsite komerciniuose, verslo reikaluose. Visuose reikaluose būtina vadovautis sveiku protu ir racionaliu skaičiavimu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Kalbos daugiausia suksis apie mokslą, kelionių įspūdžius, toli vykstančius įvykius, politiką ar pan. Tačiau diskutuojant gali paaiškėti, kad savo akiratį ir kompetenciją jūs pervertinote. Toks suvokimas jus šiek tiek nuliūdins.

REKLAMA

Dvyniai

Laukia nervinga situacija darbovietėje arba namuose. Kažkokia permaina gali tiesiogiai ar netiesiogiai jus paliesti, sutrikdyti stabilumo pojūtį. Stenkitės mąstyti pozityviai, vykite šalin negatyvias emocijas bei mintis.

Vėžys

Jums nestigs žavesio ir kūrybingumo. Tikėtina, kad išsivaduosite iš jus sukausčiusių abejonių ir pagaliau priimsite reikalingus sprendimus. Kita vertus, per griežtas požiūris į artimo žmogaus elgesį, jo poreikių varžymas nieko gero neduos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien daug laiko skirsite ūkio ir įvaizdžio reikalams. Tikėtinas nemaloniai nuteikiantis pokalbis dėl darbo. Galbūt teks pasirūpinti sava ar artimo žmogaus sveikata. Išties nenumokite ranka, nes ligai įsisenėjus bus sunku išgyti.

Mergelė

Šiandien galite pasijusti priklausomi nuo kitų žmonių nuotaikų bei valios. Derėtų pasitikėti savimi ir nepaisyti pašaipų ar kažkieno abejingumo, šaltumo. Tačiau svarbu, kad jūsų siekiai būtų racionalūs, t. y. sutaptų su realiomis galimybėmis.

Svarstyklės

Galite šiek tiek nusivilti, jeigu tikitės didelės paramos iš partnerių, rėmėjų, arba manote, kad nedaug investavę turite daug gauti. Apsišarvuokite kantrybe ir nuosekliai, mažais žingsneliais judėkite tikslo link.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Turėsite vikriai suktis, jei jūsų veikla susijusi su studijomis, teisėtvarka, žiniasklaida arba užsieniu. Tikėtinas reikšmingas pokalbis, verčiantis daryti išvadas, apsispręsti. Galite sulaukti įvertinimo, jei laikėte egzaminą ar kokį konkursinį testą.

Šaulys

Šiandien ne viskas priklausys nuo jūsų valios bei norų, tad kai kas gali nepavykti, nors ir atrodys, kad jūsų planai be priekaištų. Nepervertinkite savęs, venkite puikybės, neįžeiskite kitų žmonių orumo, ypač jei jie vyresni ar pagyvenę.

Ožiaragis

Bus galimybių išplėsti pažinčių ratą, atnaujinti seną draugystę. Tačiau kūrybinė veikla šiandien jus alins, o ne džiugins, patirsite kūrybines kančias. Galimas meilės išbandymas, kurį išlaikyti taip pat bus nelengva.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien jums svarbesnis bus vidinis, o ne išorinis gyvenimas. Turbūt stengsitės pasislėpti šešėlyje, pabūti vienumoje. Tikriausiai suvoksite, ką iš tikrųjų turite daryti ir ko jums visiškai nereikia, tačiau yra primetama. Gali sutrikti sveikata.

Žuvys

Pasistenkite įveikti vidinį inertiškumą, nepasitikėjimą ir nesėdėkite sudėję rankas. Darbuokitės, plušėkite. Pernelyg neimkite į širdį išgirstos kritikos ar šaltos replikos. Jei darote, ką galite ir privalote, jūsų sąžinė turėtų būti rami.  

 Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų