REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį vykusiame pirmajame Lietuvos ir Šiaurės Europos zonos ralio čempionatų bei pirmajame Baltijos žiemos ralio taurės etape, „Halls Winter Rally“ trečiąją vietą užėmė Vytauto Švedo ir Žvilvino Sakalausko ekipažas. Klausiamas apie tai, ar pastaraisiais metais itin dažnai aukščiausias vietas pelniusiam sportininkui toks pasirodymas nėra nuviliantis, V. Švedas tikino, kad taip tikrai nėra.

REKLAMA
REKLAMA

„Puiki vieta, daug kam galėtų būti siekiamybė. Aišku, mūsų su Žilvinu po tiek metų ji nelabai turėtų tenkinti, bet tenka pripažinti, kad šiandien konkurentai buvo greitesni ir darė mažiau klaidų. Galų gale mes patys padarėme vieną esminę klaidą. Ji kainavo mums daugiau nei 20 sekundžių, o Utenos rajonui – keletą eglučių. Šitą pažadu ištaisyti, pasodinsiu keletą kankorėžių, kad jo vėl užaugtų.

REKLAMA

Kaip kalbėjo Susisiekimo ministerijos atstovas sakė „saugiai ir greitai“, tai vienoje vietoje mes važiavome greitai, be neypatingai saugiai. Aišku, gaila, kad pati situacija atsitiko, bet mažiau gaila žinant, kadangi mes sėdime čia, kad esame treti, kad žiemą galima važiuoti tokiu automobiliu“, − tradiciškai pusiau juokais, pusiau rimtai komentavo V. Švedas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų