• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka pramanais pavadino kalbas, kad jauniausiąjį savo sūnų ruošia įpėdiniu. Tai jis pareiškė Nepriklausomų Valstybių Sandraugos (NVS), Baltijos šalių ir Gruzijos vyriausiųjų redaktorių klubo susitikime Minske, praneša agentūra "Belta".

REKLAMA
REKLAMA

"Aš sakau atvirai: aš ko gero nesulauksiu to momento, kai jauniausias mano sūnus panorės tapti prezidentu. Visa tai tik spėlionės", - kalbėjo A. Lukašenka. Anot prezidento, jei jo dabar aštuonmetis sūnus Nikolajus sulaukęs 38-erių taptų prezidentu, jam pačiam jau būtų beveik 90. "Prezidento darbas yra kasdieninis stresas, nervai. Aš neplanuoju gyventi 90 metų, tačiau jei Dievas taip panorėtų, būčiau jam už tai dėkingas", - pokštavo A. Lukašenka.

REKLAMA

Anot jo, kalbos apie jo sūnų Nikolajų kaip įpėdinį yra "pramanai, kurių tikslas - įvaryti baimę žmonėms šalyje dėl mano amžino valdymo". Daug įtikimiau esą būtų, kad šiame kontekste būtų kalbama apie vyriausiąjį jo sūnų.

Tačiau A. Lukašenka teigė norįs, kad jo vaikai eitų kitokiu keliu nei tėvas. Kad jie ramiai augintų savo vaikus ir kad jų niekas nekeiktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų