• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas apgailestauja, kad Prezidentė Dalia Grybauskaitė atmetė trijų Darbo partijos pretendentų į ministrų postus kandidatūras – Loretos Graužinienės, Virginijos Baltraitienės ir Kęstučio Daukšio.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip vertinu? Negerai. Būtų gerai, kad jie būtų. Jie geri specialistai, seniai politikoje. Turi daug patirties, tikrai yra administracinių, vadovų gebėjimų, populiarūs, tarp kitko. Ačiū Dievui, nors žemės ūkio ministras tinkamas“, – penktadienį žurnalistams sakė V. Uspaskichas.

REKLAMA

Jis nesiėmė atsakyti į klausimą, ar „darbiečiai“ palaikys Vyriausybės programą be trijų ministrų.

„Jūs manęs klausiate tokių dalykų, į kuriuos aš galiu atsakyti tik susitikęs su Premjeru. (…) Aš, nors ir partijos pirmininkas, bet yra frakcija, yra prezidiumas (…) Tikrai sąmoningai ko nors nevilkinsime. Ieškosime visokių galimybių. Tik man reikia susitikti su Premjeru ir pakalbėti“, – sakė V. Uspaskichas.

Jo teigimu, pasikalbėti su paskirtuoju Premjeru Algirdu Butkevičiumi jis ketina jau penktadienį. Šalies vadovė savo sprendimą dėl Ministrų kabineto paskelbs penktadienio vidurdienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų