• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos nacionalinės rinktinės ir Elektrėnų „Energija“ žaidėjas Vytautas Jagelavičius keliasi į Vokietijos trečiosios pagal stiprumą lygos klubą Berlyno „ECC Preussen“, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Dvidešimt keturių metų puolimo pozicijoje rungtyniaujantis V.Jagelavičius 2012/2013 m. Nacionalinės ledo ritulio lygos čempionate per penkerias rungtynes pelnė tris įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus, taip pat atstovavo Nacionalinę rinktinę Atrankos į Olimpines žaidynes turnyre Vengrijoje.

REKLAMA

Vytautas Jagelavičiaus komentaras:

„Tai buvo iniciatyva ir rekomendacijos rinktinės trenerio Bernd Haake – būtent jis suorganizavo peržiūrą į Berlyno klubą. Pats nesu rungtyniavęs iki šiol užsienyje, bet visada apie tai galvojau. Esu gerai pasiruošęs, nuvykau į Berlyną kelioms dienoms, panašu, kad „ECC Preussen“ treneriams tiko mano įgūdžiai, todėl iki šio sezono galo pasiūlė pasilikti. Elektrėnų „Energija“ vadovai palaiko šį mano žingsnį, pats noriu save išbandyti naujoje aplinkoje, todėl jau daviau teigiamą atsakymą. Komanda yra labai jauna, vienas vyresnių žaidėjų būsiu, bet tai negąsdina. Gailiausia šiuo metu išvykti iš Elektrėnų, kurie tapę kaip namai, palikti komandos draugus, sirgalius su kuriais tiek daug gero laiko leidžiame kartu“.

Berlyno „ECC Preussen“ ekipa Oberliga OST grupėje po dvylikos sužaistų rungtynių yra pasiekusi dvi pergales ir tenkinasi septinta vieta tarp devynių regiono klubų. Viso Oberliga čempionate dalyvauja dvidešimt septynios komandos suskirstytos į tris divizionus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų