REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Jei turite problemų, rūpesčių namuose ar darbe, šiandien pasijusite pačiupę vairą į savo rankas ir galintys viską suvaldyti. Bendra atmosfera iki vakaro bus nekokia, tačiau sugebėsite suvaldyti emocijas ir jos nepabloginti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gali būti, kad gausite kvietimą į pasimatymą ar bendraklasių, grupės draugų, bendraminčių klubo narių susitikimą, renginį. Arba patys kažką panašaus organizuosite. Jei turėjote įtarimų dėl mylimo žmogaus elgesio, jie išsisklaidys.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite kupini jėgų ir ryžto. Turbūt puikiai seksis tvarkyti dalykinius ir visuomeninius reikalus, organizuoti darbo procesą, susirinkimus. Jei mėginate įsidarbinti, šiandien potencialiam darbdaviui padarysite gerą įspūdį.

Vėžys

Ši diena bus gana nerami emocine prasme. Santykių aiškinimasis išeis į gera tik tuo atveju, jei jūsų jausmai tikri, gilūs. Galite sutvarkyti ar išsiaiškinti gana keblų juridinį klausimą. Atidžiai rinkitės, su kuo norite praleisti vakaro laisvalaikį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien tikriausiai galėsite pasidžiaugti nebloga žinia, susijusia su finansiniu laimėjimu, sėkminga investicija, palankia nuoma ar pan. Drąsiau imkitės įgyvendinti savo projektus, kalbėkite apie tai, ieškokite rėmėjų.

Mergelė

Gali išsispręsti klausimas, susijęs su kelione į užsienį, mokslu, karjera. Tikėtina, kad tvarkysite formalumus, pirksite ar užsisakysite bilietus, aktyviai naršysite po internetą. Galbūt pirksite ar parduosite ką nors iš nekilnojamojo turto.

Svarstyklės

Sugebėsite sutelkti valią ir rimtai imtis sunkiausių verslo ar darbo reikalų, varstyti valdininkų duris. Romantiškus jausmus gali sužadinti asmuo, kurį vadinate kolega arba klientu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Ilgėsitės draugų, įprastos veiklos, namų, jeigu esate nuo to nutolę. Per pažįstamus galite sužinoti apie jus dominantį įsidarbinimo variantą, mokymo kursus. Reklama, žiniasklaida šia prasme irgi gali pasitarnauti. Domėkitės, bendraukite.

Šaulys

Šiandien neeikvokite per daug energijos, nes aukštos kartelės vis tiek neperšoksite. Kuklumas bus privalumas. Jei ruošiate kokį dokumentą, sutartį, būtinas ypatingas atidumas, nes dėl menko neapsižiūrėjimo visos pastangos gali nueiti veltui.

Ožiaragis

Nusimato naujų įpareigojimų, užduočių. Galbūt pasirašysite dalykinę ar finansinę sutartį, susitarsite dėl kūrybinio projekto finansavimo, paskolos sąlygų pakoregavimo ar apmokėjimo už jūsų paslaugas įkainių bei tvarkos.

REKLAMA

Vandenis

Jei jus domina nekilnojamojo turto rinkos pokyčiai, ieškote ką nusipirkti ar kam parduoti, galimos naujienos. Tikėtina, kad tvarkysite nuosavybės dokumentus. Turintiems savo verslą derėtų pasidomėti jo išplėtimo galimybe už šalies ribų.

Žuvys

Galite gauti žinią, susijusią su darbo, jo paieškos ar mokslo rezultatais. Galbūt susitiksite su draugu ar giminaičiu, grįžusiu iš užsienio. Aktualūs gali būti reklamos, ryšių klausimai. Neatidėliokite, jei norite ką išsiaiškinti ar pratęsti sutartį.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų