REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien jus domins kūrybinio pobūdžio užsiėmimai bei įvairios pramogos. Bus nesunku prieiti prie reikalingų žmonių, sudominti juos idėjomis, pasiūlymais. Galite daug ką išsiaiškinti, aptarti su savo meilės objektu arba verslo partneriu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šauni diena. Jausitės patrauklūs, kūrybingi, ne iš kelmo spirti. Galbūt aptarinėsite naują neblogą pasiūlymą, o tos mintys visai nesunkiai gali realiai įsikūnyti. Įmanomas spontaniškas pirkinys, nebloga investicija.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite judrūs, komunikabilūs. Seksis tvarkyti komercijos, leidybos, reklamos reikalus. Traukte trauks meilės malonumai arba noriai aptarinėsite aplinkinių nuotykius ir jausmus. Laidysite replikas, žaismingus juokelius.

Vėžys

Seksis sudaryti sutartis, prekiauti, derėtis, rūpintis reklama, imti ar teikti interviu, ruošti straipsnius. Neatsiribokite nuo šeimos problemų ir rūpesčių, nebūkite abejingi namų reikalams. Kažkam iš artimųjų labai reikia jūsų palaikymo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Palanku tvarkyti konfidencialius ir su menu, medicina susijusius reikalus. Pasižymėsite geru skoniu bei puikiu humoro jausmu. Malonių akimirkų jums suteiks mylimas žmogus. Pravartu prabilti apie tikruosius jausmus.

Mergelė

Jei laukiate naujienų, susijusių su įsidarbinimu, sveikatos patikrinimu, tikriausiai sužinosite rezultatus. Jie neturėtų nuvilti. O galbūt šiandien bandysite keisti savo įvaizdį, stilių, apsilankysite grožio salone. Tai išties pasiteisins.

Svarstyklės

Šiandien jausite įkvėpimą ir polėkį, džiaugsitės populiarumu, jums svarbių asmenų palaikymu. Draugiškos iniciatyvos, dėmesio sulauksite iš jums neabejingo žmogaus. Būsite linkę atvirai atskleisti jausmus, užmegzti romantišką ryšį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tikėtini susižavėjimai, polinkis į slaptus meilės nuotykius, flirtus. Beveik neabejotina, kad neatsisakysite progos leistis į meilės ar verslo avantiūrą, nusipirkti nepigų daiktą ar pasinaudoti brangia nebūtina paslauga.

Šaulys

Šiandieną šiek tiek būsite nusiteikę avantiūroms. Jūsų fantastiškos viltys iš dalies gali išsipildyti. Galimas ypatingas susitikimas, sandoris su užsieniečiu. Panašu, kad ne be reikalo kursite ateities planus, svajosite apie kelionę, laimėjimus.

Ožiaragis

Imkitės reikalų, susijusių su darbu, verslu. Draugiškas elgesys, taktiškumas tariantis verslo, nekilnojamojo turto reikalais duos teigiamų rezultatų. Tikėtina, kad nudžiugins malonus simpatingo kolegos ar kliento dėmesys.

REKLAMA

Vandenis

Emocijų suteiks jums neabejingas žmogus, netikėtai gauta žinia, savaime išsinarpliojusi profesinė problema. Galbūt gausite vertingą patarimą. Romantikos galite tikėtis, jei patys būsite romantiški, šiltai bendrausite.

Žuvys

Tikriausiai nuojauta neapvils kūrybos reikaluose, jei teks ką nors projektuoti, įvertinti ar pasirinkti. Tačiau jums gali stigti valios kuo nors rimtai užsiimti ar užbaigti. Mieliau svajosite, fantazuosite nei realiai veiksite.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų