REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Auksinis vairas 2012“ konkurso vienatūrių segmente buvo nominuoti 6 skirtingi modeliai, o titulą pelnė „Opel Zafira Tourer". Šis reikšmingas europietiškas prizas Riuselsheime gaminamam modeliui jau ne pirmas: pirmtakai šį apdovanojimą pelnė 1999 ir 2005 metais. Šiais metais „Auksinis vairas“ konkursas buvo skelbiamas 37 – tą kartą.

REKLAMA
REKLAMA

„Zafira Tourer" papildo „Opel" modeliams skirtų, 2012 metų apdovanojimų sąrašą, į kurį įeina ir „Metų automobilis" titulas skirtas elektromobiliui „Ampera".

REKLAMA

Vokiečių žurnalas „AutoBild", „Bild am Sonnatag" bei 26 partneriai – Europos automobiliniai žurnalai, rengia šį kasmetinį konkursą. Konkurse buvo vertinami 44 modeliai skirtingose kategorijose. Vienatūrius, kabrioletus, kupė vertino ir rinko skaitytojai, o ne ekspertų komisija, todėl „Auksinis vairas“ apdovanojimas labai gerai atskleidžia, kaip klientai vertina „Opel“ vienatūrį.

„Džiaugiamės, kad buvome įvertinti būtent šiame automobilių segmente. Reiškia, „Zafira Tourer" atitiko skaitytojų lūkesčius, kurių dauguma yra mūsų klientai“, – sako Stevas Girsky, „Opel" stebėtojų tarybos ir GM vicepirmininkas.

S. Girsky „Auksinis vairas 2012“ prizo įteikimo ceremonijoje Berlyne sakė: „Mūsų pasiūlyta koncepcija susilaukė pripažinimo, nes tai yra „poilsis ant ratų“ ir kasdienai tinkamo universalumo  derinys. Šių metų apdovanojimas įrodo, kad mes galime rinkti sėkmės taškus, siūlydami šeimai pritaikytus sprendimus. 2010 metais „Meriva“ taip pat pelnė „Auksinis vairas“ apdovanojimą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų