REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Dvilypis metas; kad ką nors laimėtumėte, turėsite kai ką prarasti. Tad nebijokite netekti – tai tik ženklas, kad kai kas keisis į gera. Netinkama diena su vadovu aptarti svarbius reikalus. Saugokite galvą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Draugai padės kai ką svarbaus suprasti ar pakeisti savo veikloje, asmeniniame gyvenime. Venkite ginčų, rizikingo vairavimo.

REKLAMA

Dvyniai

Siekite tapti negirdimi ir nematomi, stenkitės nesivelti į avantiūras. Negeras laikas ir permainoms. Dienos planai gali sužlugti, tad venkite griežtai tartis, įsipareigoti.

Vėžys

Gali tekti tvarkyti skubius dalykinius reikalus, vis dėlto būkite pasiruošę nenumatytoms kliūtims, intrigoms už nugaros... Ir mažiau nervinkitės patys bei nenervinkite tų, nuo kurių priklauso jūsų reikalo sėkmė.

Liūtas

Nesiimkite jokių svarbių reikalų, saugokite sveikatą: asmeninių išgyvenimų nevertėtų patikėti visiems draugams. Gali pasikeisti, net suirti seniai puoselėjami verslo planai, tačiau netikėtai gali ateiti ir pagalba, naujas naudingas pasiūlymas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nurimkite. Tyla – gera byla. Šiandien tai itin bus svarbu, nes būsite linkę reaguoti į kitų žodžius ir poelgius gana agresyviai.

Svarstyklės

Optimizmo padaugės sprendžiant finansines problemas, bet seni nesutvarkyti reikalai, skolos, problemos šeimoje neleis judėti į priekį. Būkite atidesni kaimynų skundams.

Skorpionas

Draugų dėmesys, naujos pažintys. Tiesa, venkite nepagalvoję artimiesiems žadėti, neskubėkite įsipareigoti savo darbdaviui. Gali tekti nemenkai panerimauti dėl savo vaikų, mylimo asmens.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Mažiau reikškite pretenzijų tėvams ir vadovui, kolegoms, taip pat savo gydytojui. Pamąstykite, ką gero galite nuveikti šeimos labui, kuo galite sudominti savo viršininką. Verta atidėti dalykinių reikalų tvarkymą.

Ožiaragis

Sėkminga diena, jei nebūsite smulkmeniški ir užsispyrę. Pasistenkite kuo nors nustebinti mylimą asmenį ir siekite pasitarnauti. Saugokite gerus santykius su savo pora.

Vandenis

Galite įgyti puikių draugų, sąjungininkų, tad neatsisakykite bendrauti. Palankus metas sutvarkyti užvilkintus reikalus.

Žuvys

Viskas bus atvirkščiai: artimas žmogus nepadės, nepateisins jūsų vilčių, tačiau menkai pažįstamas asmuo gali imti ir pasitarnauti. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų