REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje viešintis bendrovės „Hewlett-Packard“ (HP) Technologijų vadovas Wilfriedas Grommenas įsitikinęs, kad Lietuva turi realią galimybę tapti lydere pagal IT naudojimą. Lietuvos pranašumas – moderni IT infrastruktūra, didelė interneto skverbtis, aukštas išsilavinimo lygis ir atvira kultūra, sakoma HP pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Rytoj Baltijos investuotojų forume pranešimą skaitysiantis W. Grommen teigia, kad Lietuva priklauso tai pasaulio valstybių grupei, kurioje IT yra plačiai integruota į visas ekonominės veiklos sritis, o IT sprendimus intensyviai naudoja tiek verslo, tiek viešojo sektoriaus organizacijos. Pasak specialisto, technologijų integracija ir pritaikymas yra lemiamas faktorius, siekiant įsitvirtinti konkurencingoje globalioje rinkoje.

REKLAMA

„Pagal šviesolaidinio interneto skverbtį jūsų šalis pirmauja Europoje, taip pat galite pasigirti modernių IT sprendimų naudojimu versle ir viešajame sektoriuje. Tokiai jaunai šaliai, kaip Lietuva, tai yra puikūs rodikliai. Tačiau Jums svarbiausia plėtoti modernią kultūrą, kur technologijos pritaikomos kasdieniniam gyvenimui.

Tikiu, kad esate pajėgūs žengti toliau ir aktyviai diegti bei taikyti tokias technologijas, kaip debesų kompiuterija, gili duomenų analizė ir prietaisų, tokių kaip planšetiniai kompiuteriai ir išmanieji telefonai, taikymas versle“, - teigė HP Technologijų vadovas Wilfriedas Grommenas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų