REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragiai kitą savaitę turės gerą progą palypėti karjeros laiptais. Bet tai, kaip jūs pasinaudosite šia palankia galimybe, priklausys tik nuo jūsų. Šiaip ar taip, nepakenks prisiminti liaudies išmintį, kad gulintis akmuo apsamanoja. Tik atkaklus darbas atvers kelią perspektyviems pokyčiams.

Ožiaragiai kitą savaitę turės gerą progą palypėti karjeros laiptais. Bet tai, kaip jūs pasinaudosite šia palankia galimybe, priklausys tik nuo jūsų. Šiaip ar taip, nepakenks prisiminti liaudies išmintį, kad gulintis akmuo apsamanoja. Tik atkaklus darbas atvers kelią perspektyviems pokyčiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandeniui ateinanti savaitė žada sėkmę profesinės veiklos srityje. Dalykinis gyvenimas gerokai suaktyvės, o nauji ryšiai vėliau gali tapti puikios karjeros arba finansinės sėkmės pagrindu. Savaitė taip pat suteiks gerą galimybę sureguliuoti santykius su vyresnybe, jei yra toks būtinumas. Išaugs jūsų kūrybinis potencialas.

REKLAMA

Žuvys kitą savaitę galės priimti nestandartinius sprendimus ir realizuoti originalias idėjas. Jūsų laukia sėkmė, jeigu pirma laiko neatskleisite savo planų. Užbaigsite daug svarbių reikalų, išspręsite su pinigais susijusius klausimus. Svarbus savaitės momentas - ilgai laukas stabilumas šeimoje.

Avinai ateinančiomis dienomis turėtų vengti bet kokių avantiūrų ir saugotis apgavikų. Nepriimkite abejotinų pasiūlymų verslo srityje, kadangi dėl to galite prarasti didelę pinigų sumą. Nepervertinkite savo jėgų ir galimybių - jos nėra beribės. Todėl verčiau nedalyvaukite neskaidriuose reikaluose ir projektuose.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiams ateinanti savaitė suteiks puikių galimybių pasireikšti profesinės veiklos srityje. Jums pavyks užmegzti kokybiškai naujus partnerystės santykius. Atsargiai tvarkykite finansinius reikalus, kadangi galite pritrūkti lėšų. Atidžiai planuokite biudžetą ir iš anksto spręskite visus su pinigais susijusius klausimus.

Dvyniai kitą savaitę neturėtų būti pernelyg atkaklūs santykiuose su bendradarbiais - tai padės išvengti nereikalingo konflikto su jais. Apskritai savaitė tinkama kardinaliems sprendimams priimti, aktyvumas jums padės įveikti visas kliūtis. Galėsite pasisemti reikiamų žinių. Savaitgalį tvarkykite savo būstą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžiai artimiausią savaitę pasireikš kaip geri organizatoriai. Galėsite išspręsti visas aktualias savo problemas. Tik atminkite, kad siekti užsibrėžto tikslo vienam sunkiau negu su partneriais ir kolegomis. Daugeliui šio Zodiako ženklo atstovų pavyks užmegzti ryšius su kitos lyties asmenimis.

Liūtams seksis siekti materialinės gerovės arba naujų profesinių aukštumų. Nauji laimėjimai pažadins vidines galias, ir tada jums bus nesunku išspręsti net ir labai sudėtingus uždavinius. Jeigu visą savo energiją skirsite darbui, tai jūsų rezultatai bus įspūdingi. Artimieji deramai įvertins jūsų laimėjimus.

REKLAMA

Mergelės kitą savaitę vėl atsidurs įvykių sūkuryje ir dėmesio centre. Jūs vėl pasijusite esą reikalingi. Jūsų profesionalumas ir neeiliniai organizaciniai sugebėjimai labai pravers ir duos puikių rezultatų. Finansinė padėtis pakankamai stabili ir netgi gali pagerėti.

Svarstyklės kitą savaitę turi atkakliai dirbti ir apsišarvuoti kantrybe. Tada jums pavyks nesunkiai pasiekti užsibrėžtus tikslus, o aplinkiniai deramai įvertins jūsų idėjas ir sumanymus. Nebijokite to, kas nauja ir nežinoma, drąsiai ženkite į priekį, ir jus visur kur lydės sėkmė.

REKLAMA

Skorpionams kitą savaitę rekomenduojama imtis tik tų darbų, kuriuos galima greitai užbaigti. Ilgalaikiai projektai jums nebus naudingi. Poilsio dienomis jums būtų geriausia tvarkyti savo namus ar butą. Čia jums tikrai seksis, jeigu parodysite šiek tiek iniciatyvos.

Šauliai artimiausiomis dienomis galės pakelti savo autoritetą bendradarbių akyse. Tik paimkite iniciatyvą į savo rankas: nebijokite pateikti vadovybei naujų pasiūlymų arba prisiimkite papildomą atsakomybę. To rezultatas bus jūsų asmeninio ir profesinio reitingo augimas: vyresnybė būtinai įvertins jūsų pastangas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų