• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad ketvirtadienio vakaras Vilniuje buvo išties neramus. Penktadienį ryte į portalo diena.lt redakciją paskambinusi skaitytoja pranešė, kad vakar vakare stebėjo didelį gatvėmis skraidantį NSO.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmą kartą keistą objektą pamačiau apie 17 val. prie vienos maisto prekių parduotuvės Žalgirio gatvėje. Mačiau neatpažintą pilkos spalvos objektą, panašų į lėkštę. Kadangi jis buvo labai toli, pagalvojau, kad kažkas tiesiog leidžia aitvarą. Tuomet pajudėjau Ozo gatvės link ir vienoje „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje apie 17.30 val. pamačiau tą patį objektą. Jis buvo pakankamai žemai, todėl jį stebėjo didelis būrys žmonių, daugelis fotografavo, filmavo“, – portalui diena.lt pasakojo vardo nenorėjusi atskleisti skaitytoja.

REKLAMA

Jos teigimu, keistas objektas buvo maždaug 3 automobilių dydžio, aplinkui jį mirgėjo įvairūs žiburėliai. Kartais pakildavo labai aukštai, kartais nusileisdavo beveik iki pat žemės. Moteris prisipažįsta, kad nežinojusi, kaip reaguoti į tokį keistą reiškinį: „Tiesiog pažiūrėjau ramiai ir nuėjau. Keisčiausia, žiniasklaida tylėjo ir nieko apie tai nepranešė, nors liudininkų buvo tikrai daug “, – stebėjosi skaitytoja.

REKLAMA
REKLAMA

Į portalo diena.lt redakciją paskambinusi kita moteris teigė, kad tiek ji, tiek su ja tą dieną vienoje įmonėje dirbę darbuotojai taip pat tapo objekto liudininkais, tačiau jo buvo neįmanoma užfiksuoti nei fotoaparatais, nei kameromis: „Visi bandėme filmuoti ir fotografuoti, bet kadruose nieko nesimato. Dangus, pastatai, o objekto nėra, nors jis buvo tikrai didelis ir ryškiai žibėjo“, – pasakojo įvykio liudininkė.

Diena.lt nusprendė išsiaiškinti, kas iš tiesų išgąsdino vilniečius.

Prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ atstovo spaudai Frederiko Jansono teigimu, tai buvo vienos kabelinių televizijų paleistas reklaminis aitvaras, kuris buvo prie Baltojo tilto, o ne prie jų centro: „Žmonėms tik atrodė, kad jis buvo prie „Akropolio“. Iš tikrųjų, jį paleidžia prie Baltijos tilto“, – teigė F. Jansonas.

Krašto apsaugos ministerijos ryšių su visuomene atstove Asta Galdikaitė portalui diena.lt teigė, kad vakar (spalio 18 d.) Lietuvos kariuomenė neužfiksavo jokių šalies oro erdvės pažeidimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų