REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Drąsos kelio“ lyderė Neringa Venckienė naujajame Seime tikisi turėti 30-40 savo partijos atstovų, jei balsai nebus klastojami.

REKLAMA
REKLAMA

Į rinkimų apylinkę Garliavos sporto centre, šalia Jonučių gimnazijos, N. Venckienė kartu su tėvais - Laimute ir Vytautu Kedžiais - atvyko balsuoti 10 val. ryto.

REKLAMA

Seimo rinkimuose ir referendume dėl naujos atominės elektrinės statybos šalyje savo pilietinę pareigą atlikusi „Drąsos kelio“ lyderė trumpai pasikalbėjo su žurnalistais.

„Manau, žmonės žino, už ką balsuoti. Atėjo permainų metas, ir balsuos už drąsius žmones“, - sakė ji.

Paklausta, su kokiom partijom bendradarbiautų Seime, jei rinkimai „Drąsos keliui“ būtų sėkmingi, N. Venckienė aiškino, kad viskas priklausys nuo to, kiek kurios partijos surinks balsų ir kiek vietų Seime teks „Drąsos keliui“.

REKLAMA
REKLAMA

„Sunku pasakyti, kas šiuo atveju yra mūsų konkurentai. Bet jei nebus klastojami balsai, tikiu, kad “Drąsos kelias„ Seime gaus 30-40 vietų. Manau, mums geriausiai seksis balsuojant pagal sąrašą“, - sakė partijos lyderė.

Ji tiesiogiai neatsakė į klausimą, ar pritaria naujos atominės elektrinės statybai Lietuvoje.

Rinkimų rezultatų „Drąsos kelio“ vadovai lauks Vilniuje.

Rinkimų apylinkėje, kurioje balsavo N. Venckienė ir jos tėvai, kandidatuoja 13 įvairių partijų atstovų, tarp jų N. Venckienės teta - viena iš partijos „Drąsos kelias“ įkūrėjų Audronė Skučienė. Ji balsuos kitoje rinkimų apylinkėje.

A. Skučienė sakė Eltai kvietimo balsuoti negavusi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų