REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Opozicinės Darbo partija, Lietuvos socialdemokratų partija bei partija Tvarka ir teisingumas Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) prašo nedelsiant priimti spendimą, leidžiantį joms per LRT televizijas paskelbti atsakomąją nuomonę į premjero Andriaus Kubiliaus spalio 12 d. per LRT televiziją paskelbtą šias partijas esą kompromituojančią medžiagą.

REKLAMA
REKLAMA

„Finansų stabilumas reikalaus dabar nelabai populiarių sprendimų, ir tiek pajamų dalyje, tiek išlaidų dalyje nėra galimybės labai dideliems pokyčiams. Tuo tarpu kai kurių partijų, opozicinių partijų programose ir opozicinių partijų lyderiai įvairiuose debatuose yra išsakę tokių nuostatų, kurių įgyvendinimas reikštų, kad finansų stabilumas nebus garantuotas. Lygiai taip pat svarbiausių energetinių projektų įgyvendinimas“, – LRT televizijos laidai „Panorama“ sakė A. Kubilius.

Opozicinės partijos įsitikinusios, jog šis Premjero pasisakymas, paskelbtas per LRT, kaip visuomenės informavimo priemonę, vienareikšmiškai vertintinas kaip kompromituojanti medžiaga, kuri yra melaginga, tikrovės neatitinkanti ir neigiamai apibūdinanti žinią apie pagrindines opozicines partijas: Darbo partiją, Lietuvos socialdemokratų partiją bei partiją Tvarka ir teisingumas. Opozicinių partijų nuomone, šia A. Kubiliaus žinia siekta paveikti rinkėjus, kad jie nebalsuotų už šias partijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų