REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinis tinklas „Facebook“ pradėjo testuoti naują mygtuką „Want“, kuriuo vartotojai galės paskelbti savo puslapyje apie norą įsigyti kokią nors prekę, praneša dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Mygtukas bus patalpintas prieš kiekvieną iš prekių katalogų tų kompanijų, kurios turi savo puslapius tinkle „Facebook“. Informacija apie produktą, kurio nori vartotojas, taip pat bus matoma ir jo draugams tame pačiame socialiniame tinkle.

REKLAMA

Be to, šią savaitę prasidėjo ir mygtuko „Collect“ bei funkcijos „Collections“ testavimas. Jais pasinaudojęs vartotojas naujienų sienoje galės pamatyti naujus garsių prekių ženklų produktus (vartotojas turi prenumeruoti tų kompanijų naujienas). Paspaudus mygtuką „Collect“, vartotojas pateks į kompanijos puslapį, kuriame bus galima įforminti produkto užsakymą. Minėtos funkcijos testavime kol kas dalyvauja tik 7 prekių ženklai: „Victoria's Secret“, „Neiman Marcus“, „Pottery Barn“, „Smith Optics“, „Michael Kors“, „Wayfair“ ir „Fab.com“.

„Facebook“ pareiškė negausianti pelno iš vartotojų apsipirkimo naudojant naująją funkciją. Kompanija ketina imti tik mokestį už prekės ženklo reklamą. Vis tik, analitikų teigimu, funkcija „Collections“ galėtų tapti nauju „Facebook“ pajamų šaltiniu, ir tai galėtų teigiamai paveikti kompanijos akcijų kursą, kuris nenumaldomai ritasi žemyn. Šiuo metu mygtukai „Want“, „Collect“ ir funkcija „Collections“ prieinamos tik vartotojams, gyvenantiems Jungtinėse Valstijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų