REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei jums atsibodo, kad niekas „nelaikina“ juokingų kačių nuotraukų, kurias įdėjote į savo „Facebook“ profilį, galimas daiktas, kad netrukus turėsite galimybę savo naujienas draugams transliuoti kaip svarbiausias. Žinoma, ne už dyka.

REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie „Facebook“ vartotojai JAV atskleidė, kad jiems buvo įjungta funkcija, leidžianti už 7 JAV dolerius iškelti savo pranešimą į draugų naujienų srautų pirmąją vietą. Naujasis mygtukas „Promote“ atsirado šalia visiems gerai žinomų „Like“, „Share“ ir „Comment“ mygtukų. Savo tinklaraštyje „Facebook“ atstovai paaiškino, kad šie gandai nėra iš piršto laužti.

REKLAMA

Pirmieji, dar gegužę, pranešimo iškėlimo už pinigus galimybe pasinaudoti galėjo kai kurie Naujosios Zelandijos gyventojai. Dabar ši funkcija įdiegta į ribotą kiekį paskyrų dvidešimtyje pasaulio šalių. „Facebook“ atstovai neatskleidė kiek tiksliai vartotojų naudojasi naująja funkcija, tačiau pabrėžė, kad ji įjungta tik tiems, kurie turi mažiau nei 5000 fanų ir prenumeratorių.

„Facebook“ jau senai yra suteikusi galimybę reklamuoti fanų puslapius, tačiau paprasti vartotojai savo pranešimų už pinigus reklamuoti kol kas negalėjo. Įdomu tai, kad kompanija pastaruoju metu bando ir dar vieną naujovę – realių dovanų parduotuvę. Susidaro įspūdis, jog Marko Zuckerbergo vadovaujama kompanija „Facebook“ išgyvena ne pačius geriausius laikus ir ieško naujų pajamų šaltinių.

Specialistai pastebi, kad naujoji funkcija, jei ji bus įdiegta, daugiausiai naudos duos politikams ir vadinamiesiems „narcizams“. Abi šios žmonių grupės nuolat ieško būdų kaip sulaukti kuo daugiau dėmesio, taigi natūralu, kad jie gali būti potencialūs šios paslaugos naudotojai. Sunku būtų sugalvoti kam paprastas žmogus galėtų leisti 7 dolerius už savo nuotraukos ar trumpo pranešimo iškėlimą draugų naujienų srautuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų