REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Toli gražu ne visos garsių pasaulio vyrų gerbėjos – geranoriškos. Po išoriškai švelnia būtybe slepiasi šaltakraujė „vampyrė“, pasiryžusi bet kokia kaina pasisavinti įžymybės spermą. Nes vos keli lašai gyvų ląstelių gali pavirsti „aukso luitu“.

Toli gražu ne visos garsių pasaulio vyrų gerbėjos – geranoriškos. Po išoriškai švelnia būtybe slepiasi šaltakraujė „vampyrė“, pasiryžusi bet kokia kaina pasisavinti įžymybės spermą. Nes vos keli lašai gyvų ląstelių gali pavirsti „aukso luitu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Turtuoliai ryžtasi vazoektomijos operacijoms

Juk turtingas ir žinomas vyriškis nenuskurs, jei kelis milijonus „paaukos“ ir savo nesantuokiniam vaikeliui. Žinoma, tuo pačiu ir jo mamai nubyrės... Turtuolių „spermos medžioklė“ tapo vienas pelningiausių verslų, kuris Amerikoje prasidėjo dar praėjusio amžiaus šeštajame dešimtmetyje.  Būtent tada garsių amerikiečių vyrų tarpe tapo vos ne populiarios  vazoektomijos operacijos, kurios metu „perrišamos“ vyrų sėklidžių latakai ir jie tampa nevaisingi. Užtat apsisaugo nuo „netikėtumų“, kai atsiranda moterų, norinčių pavogti jų spermą.

REKLAMA



Turtuolių spermą vogdavo prostitutės

Būna nugirdo mergina bankininką, o praėjus devyniems mėnesiams ima ir paskelbia: „girdi, laikas mokėti alimentus...“ Panašias istorijas stengiasi neafišuoti, kadangi niekas iš veikiančiųjų asmenų nenori būti paviešintas spaudoje ar kur nors kitur. Taip buvo atsitikę ir Venesuelos sostinėje, Karakase. Policija užgriuvo elitinį bordelį, kur specialiai apmokytos prostitutės paimdavo verslininkų spermą, o paskui ja apvaisindavo patiklias ir naivias merginas iš provincijų. Taip apsukrios spermos banditės materialiai aprūpindavo save ilgiems metams. Žinoma, turtuoliai paduodavo tokias mergužėles į teismą, tačiau išvydę gautus DNR rezultatus, kaip avelės eidavo paklusniai į banką apmokėti pateiktų sąskaitų. Tačiau tuos didžiulius pinigus paskui pasiglemždavo spermos vagilės, o provincialėms numesdavo grašius ir išspirdavo su vos kelių mėnesių kūdikiais, kuriuos „padarė“ milijonieriai.

REKLAMA
REKLAMA



Garsiajam tenisininkui akimirkos malonumas kainavo keliasdešimt milijonų

Prieš kelerius metus visą pasaulį „sukrėtė“ afrorusės Andželos Jermakovos istorija, kuri pagimdė dukrą nuo garsiojo tenisininko Boriso Beckero, neturėjusi su juo normalaus lytinio akto.. Labiausiai buvo sukrėstas pats Beckeris. Iki susitikimo su Andžela jis galvojo, kad tikrai žino iš kur atsiranda vaikai. Juk pagalbinėse patalpose viename prabangiame Londono viešbutyje su ja jis turėjo tik oralinių santykių...

Tačiau Borisas nesugadino doro tėtušio reputacijos. Jis nupirko Andželai ir Aniutai princesės Dianos tėvų namą. Kiek ūgtelėjus mergaitei, ėmė su ja gana dažnai bendrauti ir net supažindino ją su savo sūnumis. Akimirkos susitikimas jam kainavo maždaug 30 milijonų dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Pripažintas kelių nesantuokinių vaikų tėvu

Kiti  žinomo sportininko, futbolininko Maradonos teigimu, visos merginos vienodos. „Iš pradžių joms nereikia iš tavęs nieko, išskyrus meilę, o paskui jos nori visko, net tavo spermos“, - tvirtina garsusis futbolininkas. Šiam vyriškiui taip pat  teko praeiti daugybės teismų maratoną, kur jis buvo pripažintas kelių nesantuokinių vaikų tėvu. Tačiau Diego neskubėjo atsiskaitinėti už savo jaunystės klaidas. Už alimentų nemokėjimą iš jo vieną kartą net buvo konfiskavę vilą Buenos Airės priemiestyje.

REKLAMA



Princą „suvystė“ juodaodė stiuardesė

Dar viena spermos vagystės auka – Monako kunigaikštis Albertas. Dar būdamas princu, jis susitikinėdavo su įžymiomis aktorėmis ir sportininkėmis. O „supakuoti“ jį sugebėjo paprasta moteris iš Togo, tamsiaodė stiuardesė Nicole Cost.

Berniukas, pavadintas Aleksandru, gimė 2003 metais. Iš karto buvo atliktas DNR testas, kuris įtikinančiai patvirtino jo tėvystę. Albertas padarė viską, kad Alexas ir jo mama nematytų vargo ir nepritiekliaus. Jis įkurdino juos savo apartamentuose, Paryžiuje ir padovanojo raktus nuo vilos Prancūzijos priemiestyje. Visa tai 33- jų metų Nicole papasakojo prancūzų žiniasklaidai iš karto po to, kai baigėsi gedulingos mišios, skirtos kunigaikščiui Renie. Nes Monako princas Albertas kategoriškai nenorėjo, kad apie jo paklydimus sužinotų tėvas. Buvusi stiuardesė paskelbė, kad susipažino su princu vieno skrydžio metu, o paskui jų pažintis peraugo į tvirtą draugystę.

REKLAMA

Remiantis šalies įstatymais, berniukas negali nešioti Grymaldi pavardės ir pretenduoti į sostą, už tai jam priklauso dalis palikimo, kuris įkainotas  dviem milijardais eurų.



Atsisakė milijonų dėl milijardų

Nepralošė ir brazilų modelis Lusiana Morad, pagimdžiusi roko karaliui Mickui Jaggeriui kūdikį. Mickas nenorėjo pripažinti vaiko, nors ir mokėjo Lusianai kiekvieną mėnesį po 15 tūkst. dolerių. Tačiau moteris vis tiek reikalavo, kad Jaggeris  pripažintų tėvystę. Ir net atsisakė pusantro milijono, kuriuos muzikantas siūlė, norėdamas numarinti visą šį reikalą. Beje, tai ir buvo paskutinis lašas jo santuokoje su Jerry Holl. „Mes žinome, kiek jis turi pinigų ir nenorime trupinių nuo jo pietų stalo , - teigė Lusianos advokatai. – Tegul sumoka tiek, kiek priklauso.“

DNR tyrimai patvirtino: Lusiana nemelavo. Kol vyko teismo procesas, britų portalai negailėjo jai karčių žodžių. Jie tikino, kad mergina sąmoningai to siekė. Juk iki susipažindama su Jaggeriu ji mėgino „sutvarkyti“ ir Jan Klod Van Damą, Micką Tysone ir Rodą Stuartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų