REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš keletą dienų interneto platybėse klajojantis vaizdelis, kur Rusijos vairuotojai duoda į kaulus kelyje siautėti sumaniusiai reketininkų šutvei, tapo tikru topu. Tačiau ši istorija dar nesibaigia – nelaimėliai reketininkai pasiskundė policijai, kad pikti vairuotojai sugadino jų turtą, t.y. griovin nuvertė palaikį „Lada“ automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Istorija prasidėjo pagal „laukinio devintojo dešimtmečio“ scenarijų. Vilkiko vairuotojas šalikelėje keitė sprogusią automobilio padangą, kai prie jo stabtelėjo visai neprabangus rusiškas „devintukas“, o iš jo išlipęs vyrukas pareikalavo susimokėti už ramybę. Tačiau vairuotojas nesutriko ir per raciją paprašė kolegų pagalbos. Tada viskas ir prasidėjo... Keliu važiavę sunkvežimių vairuotojai akimirksniu užblokavo nelaimėlių reketininkų automobilį, pastariesiems davė į kaulus, galop stvėrė jų automobilį ir nuvertė į griovį.

REKLAMA

Vietos policininkai pagal internete išplatintą įrašą greitai nustatė reketininkų asmenybes, bet jiems į kaulus davę vairuotojai padarė vieną teisinę klaidą – neparašė pareiškimo policijos pareigūnams dėl bandymo reketuoti. O štai apklausti reketininkai pasiskundė, kad pikti vairuotojai suniokojo jų automobilį. Todėl yra ne tik teorinė galimybė, kad tolimųjų reisų vairuotojai gali būti pakviesti į policiją pasiaiškinti dėl skriaudžiamų banditų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų