REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalvarijos užkardos pareigūnai pasienyje su Lenkija sulaikė jonaviškio vairuojamą automobilį „Honda Accord“, kuris, įtariama, ką tik buvo pavogtas Olandijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį vėlai vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Suvalkai – Marijampolė, vykdydė nelegalios migracijos prevenciją bei kontrolę. Patikrinimui pasieniečiai sustabdė iš Lenkijos įvažiuojantį  automobilį „Honda Accord“ olandiškais numeriais.

REKLAMA

Jį vairavo 20-metis Jonavos gyventojas, turėjęs tvarkingus asmens dokumentus. Tačiau paaiškėjo, kad vyras neturi jokių automobilio dokumentų. „Honda Accord“  užvedimo spynelėje nebuvo užvedimo raktelio. Pasieniečiai vairuotojo pusėje esančiose durelėse rado visraktį, kuris gali būti naudojamas automobilių spynelėms atidaryti.

Susisiekę su kolegomis užsienyje, Kalvarijos užkardos pareigūnai netrukus sužinojo, kad šis 2009 m. pagamintas automobilis, įtariama, yra vogtas Olandijoje. Jo paieška buvo paskelbta tą patį šeštadienį, kurio vakare šią „Honda Accord“ atvairavęs jonaviškis ir buvo sulaikytas VSAT pareigūnų.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo VSAT Lazdijų rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jonavos gyventoją pasieniečiai uždarė į areštinę. Automobilis saugomas Lazdijų rinktinėje.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 113 transporto priemonių, kurios, įtariama, buvo pavogtos. Tai 76 lengvieji automobiliai, 6 vilkikai, 12 priekabų ar puspriekabių ir 19 kitų transporto priemonių.

VSAT

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų