REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragiai turėtų tolygiau paskirstyti krūvius ir kruopščiai planuoti savo laiką. Kitą savaitę išaugs jūsų intelektinės galios, padidės komunikabilumas. Laikotarpis tinka geranoriškiems santykiams su bičiuliais ir giminėmis atnaujinti. Jūs patys turite žengti pirmą žingsnį į susitaikymą.

Ožiaragiai turėtų tolygiau paskirstyti krūvius ir kruopščiai planuoti savo laiką. Kitą savaitę išaugs jūsų intelektinės galios, padidės komunikabilumas. Laikotarpis tinka geranoriškiems santykiams su bičiuliais ir giminėmis atnaujinti. Jūs patys turite žengti pirmą žingsnį į susitaikymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandeniai turi vengti didelių fizinių krūvių darbe. Nors dėsite dideles pastangas, jų rezultatas kitą savaitę bus lygus nuliui. Užtat metas tinkamas romantiškiems santykiams. Galimas daiktas, kad išgirsite meilės prisipažinimą, jums pasiūlys ranką ir širdį. Anksčiau susituokusios poros pajus naują jausmų antplūdį.

REKLAMA

Žuvys kitą savaitę galės sėkmingai spręsti šeiminius ir buitinius klausimus. Būsimas buto remontas bus puiki proga susirinkti visiems šeimos nariams. Santykiai su artimaisiais bus nuoširdūs ir geranoriški. Jūsų finansinės galimybės padidės, todėl galėsite įsigyti tuos daiktus, apie kuriuos seniai svajojote.

Avinai kitą savaitę sėkmingai semsis žinių. Savo originaliu mąstymu jūs sudominsite daug žmonių. Daug nuveiksite srityse, susijusiose su darbu ir karjera, bet svarbiausia - neišsigąskite to, kas nežinoma. Jeigu būsite atkaklūs, tai būtinai pasieksite užsibrėžtą tikslą.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiai kitą savaitę turėtų bendrauti su bičiuliais. Dalyvaukite vakarėliuose, kartu lankykitės klubuose ir sporto salėse. Jums dabar rekomenduojamas aktyvus gyvenimo būdas. Aplink jus nutiks daug džiaugsmingų įvykių. Tikriausiai gausite gerą žinią, kuri jus įkvėps naujiems darbams.

Dvyniai turi ypač taktiškai bendrauti su artimais giminaičiais. Slėpkite savo susierzinimą dėl aplinkinės tikrovės, kad išvengtumėte konflikto su jais. Atsisakykite aktyvios veiklos, skirkite šį laikotarpį jėgoms atgauti, įvykiams apmąstyti ir sveikatai stiprinti. Būtų gerai praleisti ateinančias dienas ramiai ir atsipalaidavus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžius domins bendravimas su pažįstamais, giminėmis, kaimynais. Jūs norėsite sužinoti, kas pastaruoju metu nutiko žmonėms iš jūsų aplinkos. Gauta informacija padės įveikti daugelį kliūčių. Pamėginkite padaryti ką nors tokio, kam anksčiau nesiryždavote. Ateinanti savaitė - tinkamas metas būsto sąlygoms gerinti.

Liūtai bus visiškai teisūs, jeigu artimiausiu metu suaktyvins draugišką bendravimą. Tai jums padės gauti naudingą patarimą ir įdomios informacijos. Kitą savaitę įsigysite naudingų daiktų, kurie ilgai tarnaus. Santykiuose su artimu žmogumi prasideda naujas etapas.

REKLAMA

Mergelės bus pasirengusios elgtis drąsiai ir iniciatyviai, imtis atsakomybės, veikti savarankiškai. Kita savaitė - puikus metas pradėti fizines pratybas, kurios smarkiai pagerins jūsų savijautą. Laikotarpis taip pat palankus materialinei gerovei kelti. Sutuoktiniai iš naujo atras visą romantiškų santykių žavesį.

Svarstyklės kitą savaitę neturėtų užsibrėžti grandiozinių ir sunkiai įvykdomų uždavinių. Ateinančios dienos sudarys palankias sąlygas jūsų tikslams įgyvendinti, bet jie turi būti realūs. Galite tikėtis draugiškos paramos, bet svarbiausias vaidmuo bet kuriame darbe priklausys būtent jums.

REKLAMA

Skorpionai kitą savaitę suaktyvins kontaktus su draugais ir bendraminčiais. Bendravimas su jais padės sėkmingai išspręsti klausimus, susijusius su finansais ir karjera. Ateinanti savaitė taip pat bus palankus metas seniai numatytiems dideliems pirkiniams. Jums gali grąžinti skolą, kurios jau nebesitikėjote atgauti.

Šauliai kitą savaitę netikėtai iš naujo "atras" mylimą žmogų. Susituokusiems šio Zodiako ženklo atstovams gyvenimo prasme taps partneris ir šeima. Puikus metas susitaikyti. Jums pavyks rasti kompromisą ir užmegzti harmoningus santykius. Be to, ateinančiomis dienomis jūsų laukia malonios staigmenos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų