• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos įmonės „Valentis“ maisto papildas CIGNON, skirtas sausgyslėms, tapo milijoniniu registruotu ES bendrijos prekiniu ženklu. Tai Lietuvai pranešė ES prekių ženklų ir pramoninio dizaino ženklų tvarkymo institucija Vidaus rinkos harmonizavimo tarnyba (OHIM).

REKLAMA
REKLAMA

Bendra ES prekių ženklų ir dizaino registravimo sistema pradėjo veikti 1996 metais, tad milijoninės registracijos teko laukti net 15 metų.

REKLAMA

„Šį papildą OHIM registravome todėl, kad jis šiuo metu jau parduodamas ES šalyse, taigi jo kopijavimo atveju įmonė patirtų tikrai didelių nuostolių, - teigė „Valentis“ akcininkas Vaidotas Deveikis. - Moksliniai tyrimai ir maisto papildų kūrimas – mūsų varomoji jėga, todėl prekinių vardų patentinė apsauga – vienas iš įmonės prioritetų, nes į prekinius ženklus investuojamos didelės lėšos ir kompanija taip stengiasi maksimaliai apsaugoti savo investicijas.“

„Valentis“ – farmacijos įmonių grupė, kurianti ir gaminanti preparatus Lietuvai bei eksportuojanti į daugiau nei 10 pasaulio šalių. Bendrovė turi savo atstovybes Lenkijoje, Latvijoje, NVS, Čekijoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų